ATP
O Στέφανος και ο Απόστολος Τσιτσιπάς στο COSMOTE TV (vid)

 
O Στέφανος και ο Απόστολος Τσιτσιπάς στο COSMOTE TV (vid)
O Στέφανος και ο Απόστολος Τσιτσιπάς στο COSMOTE TV (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 - 20:46

O Στέφανος και ο Απόστολος Τσιτσιπάς ήταν οι βασικοί καλεσμένοι της σημερινής εκπομπή COSMOTE TV live #ApoToSpiti, όπου μίλησαν για διάφορα θέματα του τένις - και όχι μόνο - με τους υπόλοιπους καλεσμένους, τον καλό φίλο του Στέφανου και πρωταθλητή του επί κοντώ, Μανώλη Καραλή, τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό και τη δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου. Δείτε ολόκληρη την εκπομπή.

Ο Στέφανος και ο Απόστολος ήταν σε ζωντανή σύνδεση από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου περνάνε αυτές τις ημέρες με όλη την οικογένεια στην ακαδημία του Patrick Mouratoglou. Ο Στέφανος μίλησε για τη νέα καθημερινότητά του, η οποία περιλαμβάνει και προπόνηση στην ακαδημία, ενώ απάντησε και σε 3 ερωτήσεις μικρών του θαυμαστών.

Στη συνέχεια, Στέφανος και Απόστολος διάλεξαν έναν παίκτη και προπονητή αντίστοιχα, με τον οποίο θα περνούσαν την καραντίνα, με τον πρώτο να επιλέγει τον Juan Martin Del Potro και τον δεύτερο τον Brad Gilbert, εξαιτίας της σημαντικής βοήθειάς του στον Andre Agassi, με τον οποίο κέρδισε τα 6 από τα 8 Grand Slam της καριέρας του.

Με αφορμή την επιλογή του, ο Απόστολος είπε και πως θα ήθελε να δουλέψει με τον Νικ Κύργιο, που όπως και ο Agassi είναι εξαιρετικά ταλαντούχος, αλλά δεν έχει μεγάλο κίνητρο για να αφοσιωθεί πλήρως στο τένις: "Είναι πρόκληση για πολλούς προπονητές. Πολλοί θα ήθελαν να δουλέψουν με τον Κύργιο, όσον αφορά τις ικανότητες και τα προσόντα που έχει. Είναι το εγκεφαλικό κομμάτι, για το πως θα μπορέσει ο προπονητής να κάνει αυτή τη διαχείριση για να καταφέρει να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του Κύργιου και να συγχρονίσει αυτά τα δυο."

Αργότερα μπήκε στην εκπομπή και ο Μανώλης Καραλής, πρωταθλητής μας στο άλμα επί κοντώ και καλός φίλους του Στέφανου. Οι δυο τους αντάλλαξαν πολύ όμορφα λόγια μεταξύ τους, ενώ αποκάλυψαν και την πρώτη φορά που συναντήθηκαν, στα αθλητικά βραβεία ΠΣΑΤ. Στην εκπομπή ήταν επίσης ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός και η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, που μίλησε για την έντονη φιλανθρωπική δραστηριότητα του Στέφανου στο ίδρυμα "Μαζί για το παιδί".

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή COSMOTE TV live #ApoToSpiti της Μεγάλης Πέμπτης: 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots