ATP
Nadal-Verdasco: Ο αξέχαστος πόντος του τελικού του Monte-Carlo (vid)

 
Nadal-Verdasco: Ο αξέχαστος πόντος του τελικού του Monte-Carlo (vid)
Nadal-Verdasco: Ο αξέχαστος πόντος του τελικού του Monte-Carlo (vid)
tennisnews team Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 - 14:55

Απίστευτο το τι έπρεπε να κάνει ο Verdascο, για να πάρει μόνο έναν πόντο από τον Nadal, στον τελικό του Monte-Carlo Masters το 2010! Θυμάστε αυτό το εξωπραγματικό ράλι, από τον τελικό του Monte-Carlo του 2010;

Τον Απρίλιο του 2010, σε μια από τις καλύτερες περιόδους ολόκληρης της καριέρας του, ο Nadal αντιμετώπισε τον συμπατριώτη του για τον τελικό του Monte-Carlo Masters, και μπορεί το τελικό 6-0, 6-1 να δείχνει το απίστευτο επίπεδο του Rafa στο peak του στο χώμα, αλλά αδικεί και τον Verdasco, που κατά διαστήματα έπαιζε εκπληκτικούς πόντους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο παρακάτω πόντος, ίσως και ο πόντος του τουρνουά, με ένα φοβερό ράλι 32 χτυπημάτων και τον Rafa να βγάζει τα πάντα, παρόλο που βρίσκεται στο σερβίς του για το 6-0, 5-1! Τελικά, ο Verdasco κατάφερε να τελειώσει αλάνθαστος το πολύ απαιτητικό αυτό ράλι και να κερδίσει έναν πόντο που θα μπει ανάμεσα στα (αρκετά) highlights ολόκληρης της καριέρας του!

O πανηγυρισμός του Verdasco, σε ένα παιχνίδι που έδειχνε να μην έχει καμία τύχη και ήταν ήδη πίσω με 0-6, 1-4, τα λέει όλα!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots