ATP
O Millman ζήτησε τη βοήθεια της Tennis Australia

 
O Millman ζήτησε τη βοήθεια της Tennis Australia
O Millman ζήτησε τη βοήθεια της Tennis Australia
tennisnews team Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 - 7:36

Ο John Millman έκανε δημόσια έκκληση στην Tennis Australia να στηρίξει οικονομικά την κοινότητα του τένις της Αυστραλίας, που θα αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα για όσο δεν υπάρχει δράση.

"Είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθούμε την επίδραση του COVID-19 σε όλο τον κόσμο. Όλοι περνάνε δύσκολα. Προφανώς, έχω η κοινότητα του τένις της Αυστραλίας είναι κοντά στην καρδιά μου. Ελπίζω πως η ομοσπονδία μας θα μπορέσει να βοηθήσει την κοινοητά μας. Ειδικά τους προπονητές, τα club και ορισμένους παίκτες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά", έγραψε στο Twitter o Millman.

Κάθε αθλητική δραστηριότητα έχει σταματήσει στις περισσότερες χώρες του κόσμου εδώ και λίγες εβδομάδες, σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Από παίκτες τοπικών club, μέχρι επαγγελματίες που βρίσκονται ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη, αναγκάζονται να απέχουν από το τένις και η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων αυτών θα έχει και έντονες οικονομικές συνέπειες, αφού ιδιοκτήτες γηπέδων, προπονητές και παίκτες που δεν έχουν χορηγίες δεν έχουν άλλες πηγές εσόδων.

Γι' αυτό και ο Millman έκανε έκκληση στην Tennis Australia να στηρίξει τους ανθρώπους αυτούς, ένα ζήτημα που έθιξε και ο Jeremy Chardy: "Αν δεν παίζεις χάνεις χρήματα. Πολλοί παίκτες θέλουν να μιλήσουν γι' αυτό. Δεν είναι δικό μας λάθος αυτό που συμβαίνει. Πολλά τουρνουά ακυρώνονται και θα δυσκολέψουν τα πράγματα αν δεν έχουμε δουλειά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots