ATP
Del Potro: "Το 2016 δεν ήθελαν να μου πουν με ποιον θα έπαιζα" (vids)

 
Del Potro: "Το 2016 δεν ήθελαν να μου πουν με ποιον θα έπαιζα" (vids)
Del Potro: "Το 2016 δεν ήθελαν να μου πουν με ποιον θα έπαιζα" (vids)
tennisnews team Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020 - 2:46

Ο Juan Martin Del Potro έδωσε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα μια αστεία ιστορία από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όταν κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο τον Novak Djokovic και στην αρχή κανείς από την ομάδα του δεν είχε το κουράγιο να του το πει!

"Δεν τα πήγαινα τόσο καλά εκείνη την περίοδο, αλλά οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο αποτέλεσαν ένα ορόσημο στο μυαλό μου για την καριέρα μου. Με κράτησαν ζωντανό", δήλωσε ο Del Potro, ο οποίος μοιράστηκε μια ωραία ανέκδοτη ιστορία, για τη στιγμή που έμαθε ότι θα αντιμετώπιζε στον 1ο γύρο τον Djokovic.

"Υπήρχε μια πολύ αστεία ιστορία για εκείνο το παιχνίδι, επειδή η κλήρωση γινόταν την ώρα που περπατούσα για το Ολυμπιακό χωριό και κανείς δεν είχε το κουράγιο να μου πει με ποιον θα έπαιζα."

Ο Del Potro έπαιξε πολύ μεγάλο τένις και νίκησε τον Nole με 7-6 (4), 7-6 (2) σε εκείνο το παιχνίδι, αποκλείοντας έτσι από τον 1ο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων το Νο.1 του ταμπλό.

"Η αλήθεια είναι πως εκείνος ο αγώνας ήταν ένας από τους καλύτερους που έκανα στην καριέρα μου. Αγωνιστικά, αλλά και συναισθηματικά, ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου."

Έχοντας μια σπουδαία εβδομάδα, την πρώτη του μετά από πολύ καιρό, ο Αργεντινός είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του τουρνουά, κερδίζοντας και τον Rafael Nadal στα ημιτελικά, με 5-7, 6-4, 7-6 (5). Στον αγώνα του χρυσού μεταλλίου είχε ηττηθεί από τον Andy Murray, σε έναν αγώνα που είχε αντίπαλο και την σωματική κόπωση, με 7-5, 4-6, 6-2, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots