ATP
Νέος προπονητής για τον Cilic

 
Νέος προπονητής για τον Cilic
Νέος προπονητής για τον Cilic
tennisnews team Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 - 5:05

Ο Marin Cilic ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία για το 2020, καθώς θα δουλέψει με τον αρχηγό της ομάδας της Κροατίας του Davis Cup, Vedran Martic.

Ο Martic θα είναι ο νέος προπονητής του Cilic για τη σεζο του 2020. Πρόκειται για έναν προπονητή με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Πριν από περίπου δυο δεκαετίες είχε βοηθήσει τον Goran Ivanisevic να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του Wimbledon, ενώ πιο πρόσφατα δούλεψε και με τον Karen Khachanov, με τον οποίο κατέκτησαν 3 τίτλους ΑΤΡ.

Αυτή την περίοδο ο Martic είναι ο αρχηγός της ομάδας της Κροατίας του Davis Cup. Υπό την καθοδήγησή του Martic, η Κροατία προκρίθηκε στην τελική φάση του Davis Cup στη Μαδρίτη, μετά τη νίκη της με 3-1 επί της Ινδίας στον προκριματικό γύρο.

Μετά και την αναστολή του tour, o Cilic επέστρεψε στο σπίτι του και θα περάσει αρκετό χρόνο με την οικογένειά του: "Είμαστε ενήμεροι της κατάστασης και δεν σκοπεύουμε να πάρουμε ρίσκα, οπότε θα μείνουμε εδώ στο σπίτι", είπε ο Cilic.

"Ποιος ξέρει τι θα γίνει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ευτυχώς για το τένις η σεζόν μας είναι τόσο μεγάλη, κρατάει μέχρι το Νοέμβριο. Το πρόβλημα είναι με τους πόντους και την κατάταξη που θα επηρεαστεί, με όλα τα τουρνουά που θα ακυρωθούν. Αυτό όμως είναι η μικρότερη ανησυχία τώρα", πρόσθεσε ο Cilic, στη συνέντευξη που παραχώρησε για το gol.hr.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots