ATP
"H απόφαση της ΑΤΡ πάρθηκε στο WhatsApp - o Djokovic θα έφευγε ούτως ή άλλως"

 
"H απόφαση της ΑΤΡ πάρθηκε στο WhatsApp - o Djokovic θα έφευγε ούτως ή άλλως"
"H απόφαση της ΑΤΡ πάρθηκε στο WhatsApp - o Djokovic θα έφευγε ούτως ή άλλως"
tennisnews team Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020 - 16:40

Όλοι οι αγώνες για το ATP Tour ακυρώθηκαν για τις επόμενες 6 εβδομάδες σε μια απόφαση που πάρθηκε μέσα από την ομαδική συνομιλία των παικτών στο WhatsApp, όπως αποκάλυψε ο Taylor Fritz. Ο Αμερικανός είπε επίσης πως ο Novak Djokovic είχε αποφασίσει ήδη να μην αγωνιστεί στο Μαϊάμι, πριν την ακύρωση του τουρνουά.

"Όλοι επικοινωνούμε μέσα από ένα μεγάλο γκρουπ που έχουμε στο WhatsApp. Πολλοί από τους παίκτες του συμβουλίου των παικτών της ΑΤΡ είναι σ' αυτό το γκρουπ και μας εξήγησαν την πρότασή τους, ζητώντας μας να πούμε τις γνώμες μας. Κάποιοι διαφώνησαν και είπαν πως θα έπρεπε να αγωνιστούμε χωρίς φιλάθλους, αλλά οι περισσότεροι ζήτησαν να σταματήσουμε", είπε ο Fritz, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για το Tennis Channel.

"Πολλοί εξήγησαν πως είναι επικίνδυνο να ταξιδεύεις σε διάφορα μέρη, ακόμα και χωρίς φιλάθλους. Αν κάποιος παίκτης κολλήσει θα αναγκαζόταν να σταματήσει και μπορεί να κολλούσε και άλλους. Είμαστε όλοι υγιείς και δεν κινδυνεύουμε, αλλά μπορεί να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους που κινδυνεύουν. Το tour δε θα ήταν το ίδιο."

Κάποιοι παίκτες εξέφρασαν τα παράπονά τους για το ότι η ψηφοφορία έγινε χωρίς εκείνους και ο Fritz εξήγησε πως δεν βρίσκονται όλοι οι παίκτες της ΑΤΡ στη συνομιλία. Επίσης, ο 22χρονος Αμερικανός αποκάλυψε πως ο Novak Djokovic, ο οποίος είναι πρόεδρος του συμβουλίου των παικτών, αποφάσισε να μην αγωνιστεί στην Αμερική πριν παρθεί η τελική απόφαση.

"Η συνομιλία δημιουργήθηκε πριν από 1,5 χρόνο, έχει τυχαίους παίκτες. Ο Djokovic έφυγε από τις Ηνωμένες Πολιτείες πριν παρθεί η απόφαση της αναστολής. Πήρε μια προσωπική απόφαση, πριν πάρει την απόφασή της η ΑΤΡ. Δεν ήθελε να παίξει. Πάντως οι περισσότεροι θέλαμε να σταματήσει το tour."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots