ATP
Davis Cup: Το πρόγραμμα της Ελλάδας

 
Davis Cup: Το πρόγραμμα της Ελλάδας
Davis Cup: Το πρόγραμμα της Ελλάδας
tennisnews team Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 - 13:42

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων του tie της Ελλάδας με τις Φιλιππίνες, που θα διεξαχθεί αυτό το διήμερο στη Μανίλα, στα πλαίσια των πλέι οφ του World Group II του Davis Cup.

Οι αγώνες θα γίνουν την Παρασκευή και το Σάββατο, ξεκινώντας στις 05:00 το πρωί ώρα Ελλάδας (11:00 τοπική). Δυστυχώς, εκτός αγώνων αναγκάστηκε να μείνει ο Μιχάλης Περβολαράκης, εξαιτίας του τραυματισμού του στον καρπό.

Συνεπώς, στις 05:00 το πρωί της Παρασκευής θα αρχίσει ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Alberto Lim και θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Πέτρου Τσιτσιπά με τον Jeson Patrombon.

Το Σάββατο, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με το διπλό, όπου Πέτρος Τσιτσιπάς και Μάρκος Καλοβελώνης θα αντιμετωπίσουν τους Francis Casey Alcantara και Ruben Gonzalez. Τα μονά του Σαββάτου είναι προαιρετικά. Αν χρειαστεί να γίνουν, ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Patrombon και ο Πέτρος τον Lim.

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο κλειστό Philippine Columbian Association, στη Μανίλα, σε χωμάτινη επιφάνεια. Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις 3 νίκες, θα πάρει και την πρόκριση για την επόμενη φάση, έχοντας τη δυνατότητα τον Σεπτέμβριο να διεκδικήσει την άνοδό της στα πλέι οφ του World Group I. Η ηττημένη ομάδα θα υποβιβαστεί στην 3η κατηγορία της Ευρωαφρικανικής ζώνης.

ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ - ΕΛΛΑΔΑ
Philippine Columbian Association, Μανίλα, Φιλιππίνες (clay, indoor)
Παρασκευή (05:00GR):
R1: Alberto Lim v Στέφανος Τσιτσιπάς
R2: Jeson Patrombon v Πέτρος Τσιτσιπάς
Σάββατο (05:00GR):
R3: Alcantara/Gonzalez v Πέτρος Τσιτσιπάς/Καλοβελώνης
R4: Jeson Patrombon v Στέφανος Τσιτσιπάς
R5: Alberto Lim v Πέτρος Τσιτσιπάς

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots