ATP
Κάλεσμα του Τσιτσιπά για το Davis Cup (vid)

 
Κάλεσμα του Τσιτσιπά για το Davis Cup (vid)
Κάλεσμα του Τσιτσιπά για το Davis Cup (vid)
tennisnews team Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 - 17:44

Μετά την πρόκρισή του στον τελικό του Open 13, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον σημερινό αγώνα, για τον αυριανό τελικό στη Μασσαλία, αλλά και για το Davis Cup, που πλησιάζει.

"Προσπάθησα να μείνω στο παιχνίδι όσο μπορούσα περισσότερο, να παίξω κάθε πόντο ξεχωριστά και δεν ήξερα τι να περιμένω από τον σημερινό μου αντίπαλο, τα πράγματα ήταν διαφορετικά από τους υπόλοιπους αγώνες μου. Είμαι χαρούμενος που βρήκα μια ισορροπία όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν. Είχα πολύ καλή συμπεριφορά στο γήπεδο και έλαβα μεγάλη υποστήριξη από τους φιλάθλους", δήλωσε ο Στέφανος, αμέσως μετά τη νίκη του επί του Alexander Bublik με 7-5, 6-3, για τον πρώτο ημιτελικό του Open 13.

Σε λίγες ημέρες (6-7 Μαρτίου), η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τις Φιλιππίνες στη Μανίλα για τα πλέι οφ του World Group II του Davis Cup και ο Στέφανος έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους της Μασσαλίας.

"Ο κόσμος, ο κάθε φίλαθλος που είναι εδώ, παιδιά καταλαβαίνετε το τένις και αυτό είναι θαυμάσιο. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να σας δείξω τον καλύτερό μου εαυτό και να σας παρέχω ποιοτικό τένις, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Αν δεν σας πειράζει, θα ήθελα να έρθετε και στο Davis Cup, θα ήταν εκπληκτικό να σας έχουμε μαζί μας."

Τέλος, όσον αφορά την φιλοξενία που έχει στη Μασσαλία και τον αυριανό τελικό, ο Στέφανος είπε: "Γίνεται όλο και καλύτερη. Το εκτιμώ πολύ αυτό, όλη την αγάπη που παίρνω εδώ. Αύριο θα είναι μια συναρπαστική μέρα, πρέπει να προετοιμαστώ και ανυπομονώ να δείξω έναν ακόμα καλύτερο Στέφανο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots