ATP
Federer: "Ελπίζω να είμαι στo Wimbledon και στους Ολυμπιακούς το 2021" (vids)

 
Federer: "Ελπίζω να είμαι στo Wimbledon και στους Ολυμπιακούς το 2021" (vids)
tennisnews team Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 - 10:47

Ο Roger Federer εξέφρασε τη λύπη του που δεν μπορεί να είναι στο Wimbledon αυτή τη χρονιά, θέλει όμως πολύ να είναι εκεί την επόμενη, εφόσον το επιτρέψουν το σώμα του και οι συνθήκες. Μεγάλος στόχος και οι Ολυμπιακοί του Τόκιο.

"Είμαι λυπημένος που δεν βρίσκομαι τώρα εκεί, αλλά ελπίζω πως θα επιστρέψω την επόμενη χρονιά", είπε χαρακτηριστικά ο Federer, ο οποίος λάνσαρε τη νέα του σειρά με παπούτσια της εταιρείας On και με την ευκαιρία απάντησε και σε αρκετές ερωτήσεις θαυμαστών.

"Γι' αυτό το λόγο κάνω θεραπεία κάθε μέρα. Είμαι χαρούμενος που περνάω περισσότερο χρόνο στην Ελβετία. Ταξιδεύω ασταμάτητα τα τελευταία 25 χρόνια και δεν είχα μείνει ποτέ σπίτι για περισσότερο από 4 ή 5 εβδομάδες."

Εκτός από το Wimbledon, ένας μεγάλος στόχος για τη νέα σεζόν του Federer είναι και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο, όπου επίσης σκοπεύει να αγωνιστεί, όπως ενημέρωσε.

Θυμίζουμε πως ο Federer χρειάστηκε να εγχειριστεί ξανά στο δεξί του γόνατο κατά τη διάρκεια της αναστολής του tour και, όπως ανακοίνωσε, δεν θα αγωνιστεί σε κανένα άλλο τουρνουά αυτή τη χρονιά, περιμένοντας να επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2021 από την Αυστραλία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots