ATP
Federer: "Αν ο Rafa με φτάσει θα είναι εντάξει"

 
Roger Federer
Roger Federer
tennisnews team Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2020 - 6:34

Μιλώντας για την απίστευτη καριέρα του, αλλά και για τους Rafael Nadal και Novak Djokovic που τον ακολούθησαν, ο Roger Federer είπε πως δε θα τον πειράξει αν ισοφαριστεί το ρεκόρ των περισσότερων Grand Slam τίτλων στην ιστορία, που είναι στην κατοχή του από το 2009!

"Το καλό πράγμα είναι πως δεν μπορεί να με φτάσει απόψε. Οπότε είμαι πολύ χαλαρός", είπε αρχικά ο Federer αστειευόμενος, λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρησή του με τον Nadal στο Κέιπ Τάουν.

"Αυτά που πέτυχε στην καριέρα του, όπως και ο Novak και εγώ... Είμαστε όλοι χαρούμενοι με τις καριέρες που είχαμε, που ξεπέρασαν όλες τις προσδοκίες μας. Ελπίζω να μπορώ να παίξω περισσότερο", συνέχισε ο Ελβετός, ο οποίος τον Αύγουστο θα γίνει 39 ετών.

"Θα δούμε πόσο περισσότερο. Ακόμα υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία ανυπομονώ. Ποτέ δεν είχα ονειρευτεί να φτάσω μέχρι εδώ. Ελπίζω να κερδίσω ακόμα ένα Wimbledon. Αν (o Nadal) με φτάσει, θα είναι εντάξει", κατέληξε ο Roger, ο οποίος έχει ένα περισσότερο Grand Slam από τον Ισπανό, 20 έναντι 19.

Το επόμενο Grand Slam στο tour είναι το αγαπημένο του Nadal, το Roland Garros, όπου έχει ήδη αναδειχθεί πρωταθλητής 12 φορές, γνωρίζοντας απίστευτη και ανεπανάλληπτη επιτυχία εκεί. Επίσης, πολύ δυναμικά στη μάχη για τα περισσότερα Grand Slam έχει μπει και ο Novak Djokovic, που κέρδισε στην Αυστραλία το 17ο major του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots