ATP
Γιορτή του τένις με "φιλική" νίκη Federer (vids)

 
Rafael Nadal Roger Federer
Rafael Nadal Roger Federer
tennisnews team Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 - 22:44

Ο Roger Federer κέρδισε τον ιστορικό φιλανθρωπικό αγώνα του με τον Rafael Nadal μπροστά σε 51.954 θεατές στο Cape Town Stadium, σε μια βραδιά που είχε θεαματικό τένις και πολλές απολαυστικές στιγμές!

Στο αποκορύφωμα της βραδιάς "Match in Africa 6", που ήταν ο αγώνας επίδειξης του Roger Federer με τον Rafael Nadal, ο 38χρονος Ελβετός πήρε τη νίκη με 6-4, 3-6, 6-3, σε έναν απολαυστικό αγώνα, με πάρα πολλές χαλαρές και αστείες στιγμές και τους δυο παίκτες να δείχνουν να το διασκεδάζουν με την παραμικρή αφορμή.

Είχε προηγηθεί ένα σετ που έπαιξαν μαζί με τους ειδικούς προσκεκλημένους της βραδιάς, τον Bill Gates και τον Trevor Noah. Ο Federer και ο Gates κέρδισαν το σετ με 6-3 απέναντι στους Nadal και Noah.

Όπως ανακοινώθηκε μετά το τέλος των αγώνων, το Cape Town Stadium υποδέχτηκε 51.954 θεατές, ξεπερνώντας σχεδόν κατά 10.000 φιλάθλους το προηγούμενο ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα τένις - που ήταν σε αγώνα επίδειξης του Federer με τον Alexander Zverev στην Πόλη του Μεξικού τον περασμένο Νοέμβριο. 

Επίσης ανακοινώθηκε πως συγκεντρώθηκαν 3,5 εκατομμύρια δολάρια από τις δωρεές και τα έσοδα των εισιτηρίων, τα οποία θα διατεθούν στο ίδρυμα του Federer, Roger Federer Foundation.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots