ATP
O Federer μας δείχνει το εντυπωσιακό Cape Town Stadium (vid)

 
Roger Federer
Roger Federer
tennisnews team Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 - 14:27

Το Cape Town Stadium μπορεί να φιλοξενήσει έως 55.000 θεατές και το φιλικό παιχνίδι του Roger Federer με τον Rafael Nadal αναμένεται να μπει στα ρεκόρ Guinness. 

O Federer έκανε μια πρώτη ξενάγηση στον κόσμο από το διαμορφωμένο Cape Town Stadium, το οποίο από ποδοσφαιρικό στάδιο έγινε τενιστικό, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, αστειευόμενος μάλιστα πως επέλεξε το πορτοκαλί χρώμα για να κάνει τον Nadal να νιώθει άνετα και πως αγωνίζεται στο χώμα, παρόλο που πρόκειται για σκληρή επιφάνεια.

 
 
 
View this post on Instagram

@rafaelnadal @trevornoah @thisisbillgates. Are you ready? #matchinafrica #southafrica #capetown @rogerfederer.foundation

A post shared by Roger Federer (@rogerfederer) on

Απόψε στις 20:30 το βράδυ, Federer και Nadal θα αναμετρηθούν μπροστά σε περίπου 50.000 θεατές, στον αγώνα που θα "σπάσει" το ρεκόρ προσέλευσης στην ιστορία του αθλήματος. Το παιχνίδι θα γίνει στα πλαίσια του Match In Africa 6 και όλα τα έσοδα θα δοθούν στο ίδρυμα του Ελβετού, Roger Federer Foundation.

Στη βραδιά αναμένεται να δούμε και τον δισεκατομμυριούχο Bill Gates, αλλά και τον Νοτιαφρικανό κωμικό Trevor Noah, που συμφώνησαν αμφότεροι να συμμετέχουν στο event.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots