ATP
Rally for Relief: 5 εκατομμύρια για τους πυροπαθείς (vids+pics)

 
Alexander Zverev Caroline Wozniacki Στέφανος Τσιτσιπάς Cori Gauff
Alexander Zverev Caroline Wozniacki Στέφανος Τσιτσιπάς Cori Gauff © Getty Images / Ideal Image
tennisnews team Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 - 14:04

Στέφανος Τσιτσιπάς, Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Serena Williams, Νικ Κύργιος και πολλοί άλλοι συμμετείχαν στο Rally For Relief που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Rod Laver Arena της Μελβούρνης, σε μια γιορτή του τένις στην οποία συγκεντρώθηκαν σχεδόν 5 εκατομμύρια δολάρια, για τα θύματα των πυρκαγιών της Αυστραλίας. 

Πολλά από τα κορυφαία ονόματα του παγκοσμίου τένις αυτή τη στιγμή, ένωσαν τις δυνάμεις τους λίγο πριν το Australian Open, ώστε να ενισχύσουν τον αγώνα που γίνεται για βοήθεια και ανακούφιση των πυρόπληκτων, από τις φονικές και ανεξέλεγκτες πυρκαγιές της Αυστραλίας.

Όλα τα εισιτήρια, που κόστιζαν 59 δολάρια, διατέθηκαν για τον καλό αυτό σκοπό και η Rod Laver Arena ήταν γεμάτη, με τους φίλους του τένις να βλέπουν από κοντά τους Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Nικ Κύργιο, Στέφανο Τσιτσιπά, Alexander Zverev, Dominic Thiem, Serena Williams, Caroline Wozniacki, Naomi Osaka και Coco Gauff, για ένα τρίωρο περίπου με όμορφες ξέγνοιαστες στιγμές, χωρίς ανταγωνισμό.

Η βραδιά περιείχε έναν αγώνα επίδειξης ανάμεσα σε δυο ομάδες, την ομάδα της Serena και την ομάδα της Wozniacki, στον οποίο συμμετείχαν πολλοί από τους παραπάνω, διάφορα παιχνίδια, ενώ ολοκληρώθηκε με ένα σετ που έπαιξαν οι Federer και Κύργιος, το οποίο κέρδισε ο Ελβετός με 7-6 (6).

Μια από τις ομορφότερες στιγμές, ήταν όταν ο Nadal ανακοίνωσε πως μαζί με τον Federer, αποφάσισαν να δωρίσουν το ποσό των 250 χιλιάδων δολαρίων.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγιναν πολλές ακόμα επώνυμες και ανώνυμες δωρεές, με το συνολικό ποσό να φτάνει τα 4.826.014 δολάρια!

Ολόκληρο το event:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots