ATP
Επιβεβαιώνει Federer και Τσιτσιπά το Ντουμπάι

 
 Επιβεβαιώνει Federer και Τσιτσιπά το Ντουμπάι
Επιβεβαιώνει Federer και Τσιτσιπά το Ντουμπάι
tennisnews team Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 - 22:42

Το 500άρι τουρνουά του Ντουμπάι, επιβεβαίωσε τις συμμετοχές του πρωταθλητή Roger Federer και του φιναλίστ Στέφανου Τσιτσιπά για το 2020, συμπεριλαμβάνοντας μάλιστα τους δυο παίκτες και στην επίσημη αφίσα του τουρνουά.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, στο Dubai Tennis Championships του 2020 θα αγωνιστούν οι Federer, Τσιτσιπάς, Roberto Bautista Agut, Gael Monfils, Fabio Fognini και Karen Khachanov, ενώ οι τέσσερις πρώτοι συμπεριλήφθηκαν και στην επίσημη αφίσα της διοργάνωσης.

Το 2019 οι Federer και Τσιτσιπάς είχαν παίξει στον τελικό του τουρνουά, με τον Ελβετό να κερδίζει τον τίτλο (6-4, 6-4). Πιθανότατα θα είναι και οι δυο κορυφαίοι του ταμπλό στο τουρνουά του 2020, αφού μέχρι στιγμής ο Federer είναι στο Νο.3 του κόσμου και ο Τσιτσιπάς στο Νο.6.

Για τον Federer αυτός ήταν ο 8ος τίτλος στο Ντουμπάι. Και ο Στέφανος, στις λίγες παρουσίες του στο τουρνουά, έχει καταφέρει να δημιουργήσει καλή παράδοση. Ντεμπούτο πραγματοποίησε το 2018, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά του τουρνουά, ενώ το 2019 ήταν φιναλίστ, φτάνοντας τις 6 νίκες σε 8 αναμετρήσεις συνολικά στο Ντουμπάι.

Η αφίσα του Dubai Tennis Championships για το 2020:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots