ATP
ATP Cup: Το πρόγραμμα των ημιτελικών

 
Rafael Nadal Pablo Carreno Busta
Rafael Nadal Pablo Carreno Busta © ATP Cup
tennisnews team Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 - 16:43

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, ξεκινάει η ημιτελική φάση του ATP Cup, όπου θα αγωνιστούν οι πανίσχυρες Ισπανία, Σερβία, Αυστραλία και Ρωσία. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των ημιτελικών. 

Οι αγώνες στην Ken Rosewall Arena του Σίδνεϊ θα αρχίσουν δυο ώρες μετά τα μεσάνυκτα της Παρασκευής, προς ξημερώματα Σαββάτου (σε ώρα Ελλάδας). Την "αυλαία" θα ανοίξουν οι Dusan Lajovic και Karen Khachanov, που θα εκπροσωπήσουν τη Σερβία και τη Ρωσία αντίστοιχα.

Θα ακολουθήσει ο πολύ μεγάλος αγώνας, που θα αρχίσει περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα, ανάμεσα στον Novak Djokovic και στον Daniil Medvedev, ενώ ο πρώτος ημιτελικός θα ολοκληρωθεί φυσικά με το διπλό, είτε αποτελέσει τυπική διαδικασία, είτε όχι.

Στις 09:30 το πρωί θα αρχίσει ο δεύτερος ημιτελικός, ανάμεσα στη διοργανώτρια Αυστραλία και στην πρωταθλήτρια του Davis Cup, Ισπανία. Πρώτοι θα μπουν στο γήπεδο οι Νικ Κύργιος και Roberto Bautista Agut.

Στη συνέχεια, το Νο.1 της Αυστραλίας, Alex De Minaur, θα αντιμετωπίσει τον Rafael Nadal, που είχε ελάχιστον χρόνο για να ξεκουραστεί, καθώς έπαιζε ως τη μια το βράδυ της Παρασκευής, για να πάρει τη νίκη και την ισπανική πρόκριση επί του Βελγίου στα προημιτελικά.

Ο De Minaur αντίθετα, αγωνίστηκε τελευταία φορά την Πέμπτη, αφού την Παρασκευή η Αυστραλία είχε ρεπό. Όπως και όλα τα ties του ATP Cup, ο ημιτελικός θα ολοκληρωθεί βεβαίως με το διπλό, που θα αρχίσει λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου αγώνα των μονών.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (11/01):

02:00 ΣΕΡΒΙΑ - ΡΩΣΙΑ Nova Sports 1 HD
02:00 Dusan Lajovic v Karen Khachanov
04:00 Novak Djokovic v Daniil Medvedev
06:00 Διπλό

09:30 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ Nova Sports 1 HD
09:30 Nick Kyrgios v Roberto Bautista Agut
11:30 Alex De Minaur v Rafael Nadal
13:30 Διπλό

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots