ATP
Αγώνα για τους πυρόπληκτους από Τσιτσιπά, Federer, Nadal και Κύργιο

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Getty Images / Ideal Image
tennisnews team Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020 - 12:44

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Roger Federer, Rafael Nadal και Νικ Κύργιος, θα λάβουν μέρος σε τουρνουά επίδειξης που θα διεξαχθεί για να ενισχύσει οικονομικά τα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αυστραλία.

Όπως ανακοινώθηκε από την Tennis Australia, ένα τουρνουά επίδειξης θα πραγματοποιηθεί στην Rod Laver Arena στις 15 Ιανουαρίου, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τους πυρόπληκτους της Αυστραλίας. Από τις φονικές πυρκαγιές έχασαν τη ζωή τους 25 άνθρωποι, κάηκαν ολοσκαιρώς περισσότερα από 1.900 σπίτια, ενώ προκλήθηκαν και τεράστιες οικολογικές καταστροφές.

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος οι Roger Federer, Rafael Nadal, Νικ Κύργιος, Στέφανος Τσιτσιπάς, Naomi Osaka και Caroline Wozniacki, όπως ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της Tennis Australia, Craig Tiley.

"Είναι αποκαρδιωτικό να βλέπεις αυτές τις καταστροφές να πλήττουν τη χώρα και τόσους πολλούς ανθρώπους και κοινότητες να υποφέρουν. Το The Aces for Bushfire Relief δίνει την ευκαιρία στην τενιστική κοινότητα να κάνει έναν έρανο και να συγκεντρώσει χρήματα για εκείνους που τα χρειάζονται περισσότερο", είπε.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots