ATP
Κοκκινάκης: "Νιώθω πιο υγιής από ποτέ"

 
Κοκκινάκης: "Νιώθω πιο υγιής από ποτέ"
Κοκκινάκης: "Νιώθω πιο υγιής από ποτέ"
tennisnews team Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019 - 7:15

Μια αισιόδοξη δήλωση έκανε ο Θανάσης Κοκκινάκης, ο οποίος είπε πως είχε την καλύτερη pre-season του εδώ και χρόνια και περιμένει με μεγάλες προσδοκίες το 2020.

"Νιώθω καλά, είμαι πιο υγιής από κάθε άλλη φορά στα τελευταία χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που δεν με περιόρισε καθόλου το σώμα μου σε όλη τη διάρκεια της pre-season και ελπίζω πως θα συνεχίσω έτσι και στα πρώτα τουρνουά της χρονιάς. Πιστεύω πως είμαι σε καλή θέση ενόψει του 2020", είπε ο Kοκκινάκης, σε συνέντευξή του για την Tennis Australia.

Όσο για τους στόχους του σ' αυτή τη νέα χρονιά, ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός είπε: "Υπήρχε καιρός που ο μεγαλύτερος αντίπαλός μου ήταν ο ίδιος μου ο εαυτός, οπότε ο πρωταρχικός μου στόχος είναι να μείνω υγιής. Αν το καταφέρω αυτό, πιστεύω πως η θέση μου στην κατάταξη θα αλλάξει. Θέλω σίγουρα να επιστρέψω στο Top 100 το συντομότερο δυνατό και ο γρηγορότερος τρόπος να το καταφέρω είναι να είμαι υγιής."

Ο Κοκκινάκης δεν συμμετείχε στα play-off του Australian Open αυτό το μήνα, οπότε θα πρέπει είτε να πάρει μια από τις 4 εναπομείνασες wild card για απευθείας είσοδο στο Grand Slam της Μελβούρνης, είτε να περάσει τους αγώνες των προκριματικών.

"Την προηγούμενη χρονιά έπαιξα σε πολύ λίγα τουνρνουά και γι' αυτό είμαι σχεδόν στο Νο.200 της παγκόσμιας κατάταξης. Αν παίξω σε περισσότερα τουρνουά και είμαι καλά σωματικά, με λίγη τύχη θα μπορέσω να κερδίσω πολλές θέσεις", κατέληξε ο Κοκκινάκης, ο οποίος έχει βρεθεί έως το Νο.69 του κόσμου, όμως τώρα βρίσκεται στο Νο.199 και δεν έχει επιστρέψει στο Top 100 από τον Φεβρουάριο του 2016.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots