ATP
Federer: "Δεν μπορώ να τους σταματήσω"

 
Federer: "Δεν μπορώ να τους σταματήσω"
Federer: "Δεν μπορώ να τους σταματήσω"
tennisnews team Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 - 3:23

O Roger Federer είναι απόλυτα συμβιβασμένος με το αν κάποιος εκ των Rafael Nadal και Novak Djokovic, καταφέρει να ξεπεράσει το ρεκόρ του στα Grand Slam.

Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και ο Roger Federer, ο οποίος σταθερά τα τελευταία 10 χρόνια είναι ο άνθρωπος με τα περισσότερα Slams στην ιστορία του ανδρικού τένις, το γνωρίζει αυτό πολύ καλά.

"Είναι εντάξει. Δεν μπορώ να τους σταματήσω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να ελέγξω τον εαυτό μου", δήλωσε ο Federer, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα El Comerico, όσο βρισκόταν στο Κίτο του Εκουαδόρ κατά τη λατινοαμερικανική περιοδεία του.

"Η ξεχωριστή στιγμή είναι όταν σπας το ρεκόρ, όχι να το διατηρείς. Όταν ξεπέρασα τον Pete (Sampras), ήμουν υπερήφανος και πολύ χαρούμενος. Θα πρέπει να είναι και εκείνοι πολύ υπερήφανοι όταν ξεπεράσουν το ρεκόρ μου."

Για πρώτη φορά από τότε που βρέθηκε στην κορυφαία θέση όλων των εποχών, ο Federer απειλείται άμεσα να χάσει την πρωτιά, καθώς πλέον η διαφορά του με τον Rafael Nadal είναι στην ελάχιστη δυνατή τιμή της. 20 major τίτλους μετράει ο Ελβετός, στους 19 βρίσκεται ο Nadal και 16 Slams έχει ο Novak Djokovic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots