ATP
Σε τουρνουά στην Κίνα μέχρι το 2023 ο Federer!

 
Σε τουρνουά στην Κίνα μέχρι το 2023 ο Federer!
Σε τουρνουά στην Κίνα μέχρι το 2023 ο Federer!
tennisnews team Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 - 22:52

Ο Roger Federer συμφώνησε να αγωνίζεται σε ένα τουρνουά της Κίνας έως το 2023! Όπως δήλωσε, αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι απαραίτητα και στο tour έως τότε.

Ο Ελβετός μαέστρος, ο οποίος είναι 38 ετών, έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με το τουρνουά επίδειξης της Hangzhou στην Κίνα, όπου συμφώνησε να αγωνίζεται έως το 2023, δηλαδη μέχρι τα 42 του χρόνια!

Σε δηλώσεις που έκανε σχετικά μ' αυτή την είδηση, ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων τόνισε πως το συμβόλαιο αυτό δεν αποκαλύπτει κάποια από τα σχέδιά του για το μέλλον, το οποίο παραμένει άγνωστο, καθώς δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα "κρεμάσει" τη ρακέτα του.

"Το γεγονός πως συνειδητοποιώ ότι η καριέρα μου πλησιάζει ολοένα και περισσότερο προς το τέλος, με κάνει να έχω επιπλέον κίνητρο κάθε στιγμή που βρίσκομαι στο tour", είπε στη συνέντευξή του ο Ελβετός, σχολιάζοντας στη συνέχεια τη συμφωνία του με το τουρνουά της Hangzhou.

"Το ότι δεσμεύτηκα με το τουρνουά της Κίνας έως το 2023, δε σημαίνει πως θα είμαι και στο tour μέχρι τότε. Οι σκέψεις να σταματήσω γίνονται σίγουρα περισσότερες, αλλά νομίζω πως ακόμα και όταν σταματήσω να ακολουθώ το tour, θα αγωνίζομαι σε αρκετούς αγώνες, ακόμα και αν είναι αγώνες επίδειξης."

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots