ATP
Μια άγνωστη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Federer

 
Μια άγνωστη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Federer
Μια άγνωστη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Federer
tennisnews team Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 - 8:06

Μια άγνωστη ιστορία που δημοσιεύεται για πρώτη φορά, αποκαλύπτει το μεγαλείο του Roger Federer ακόμα και όταν βρίσκεται μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. 

Σε μια συνέντευξή του για το SuperTennis TV, o φυσιοθεραπευτής του Denis Shapovalov, Stefano De Pirro, μοιράστηκε μια ανέκδοτη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Federer, την εποχή που ήταν στην ομάδα του Dominic Thiem, από τα πρώτα χρόνια του Αυστριακού στο tour.

Σύμφωνα με τον De Pirro, ο Ελβετός θρύλος είχε προβεί σε μια πολύ ευγενική χειρονομία, προσφέροντας και στους τρεις, σε εκείνον, στον Thiem και στον Alexander Zverev, που ήταν μαζί τους, από μια θέση στο τραπέζι του, μόλις τους είδε.

"Ακόμα θυμάμαι ένα από τα πρώτα ταξίδια μου με τον Dominic Thiem. Μόλις είχαμε φτάσει στο Ντουμπάι, μόνο εκείνος και εγώ, στα πρώτα βήματα του Dominic στο tour. Πήγαμε σε ένα εστιατόριο του ξενοδοχείου μαζί με τον Alexander Zverev, φίλος του Thiem, που ήταν τόσο νέος τότε που έπαιζε στα προκριματικά του τουρνουά.

Ενώ περιμέναμε το φαγητό, εμφανίστηκε ο Roger Federer και μας προσκάλεσε να δειπνήσουμε μαζί του. Ήμασταν τρεις άγνωστοι τύποι και ένας θρύλος του τένις είχε έρθει και μας είχε ζητήσει να κάτσουμε στο τραπέζι του, σα να ήταν κάτι απολύτως φυσιολογικό. Ήταν μια στιγμή που δύσκολα θα ξεχάσω."

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots