ATP
Πήρε την 3η θέση ο Djokovic

 
Πήρε την 3η θέση ο Djokovic
Πήρε την 3η θέση ο Djokovic
tennisnews team Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 - 16:10

O Novak Djokovic κέρδισε τον Karen Khachanov με 2-0 σετ και κατέλαβε την 3η θέση του Mubadala World Tennis Championship στο Άμπου Ντάμπι.

Ο Djokovic επικράτησε με 7-5, 6-3 του Khachanov στον αγώνα για την 3η θέση του Mubadala World Tennis Championship, ολοκληρώνοντας νικηφόρα τις υποχρέωσεις του στο δυνατό τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι.

Ο Djokovic, ο οποίος αποκλείστηκε στα ημιτελικά του τουρνουά από τον Στέφανο Τσιτσιπά, έκανε break νωρίς στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-0, αλλά ισοφαρίστηκε σε 2-2 από τον Ρώσο. Στη συνέχεια οι δυο παίκτες πήγαν χέρι-χέρι μέχρι το 5-5, χωρίς να απειληθεί κάποιο σερβίς, ώσπου ο Nole να κάνει ακόμη ένα break στο 12ο game και να διαμορφώσει το 7-5.

Στο 2ο σετ ο Djokovic προηγήθηκε και πάλι νωρίς με break για να "ξεφύγει" με 4-1 και αυτή τη φορά δεν κινδύνεψε στο σερβίς του, "κλειδώνοντας" τη νίκη του στο 9ο game, έπειτα από 68 λεπτά συνολικού αγώνα.

Ο Djokovic, ο οποίος έχει κατακτήσει 4 φορές το Mubadala World Tennis Championship, θα ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στην Αυστραλία, όπου θα συνεχιστεί η pre-season του. Την πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς θα αγωνιστεί στο ATP Cup (3-12 Ιανουαρία), για την ομάδα της Σερβίας.

Το Mubadala World Tennis Championship θα ολοκληρωθεί με τον μεγάλο τελικό, ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και στον Rafael Nadal, που θα αρχίσει στις 17:00 ώρα Ελλάδας (COSMOTE SPORT 6HD).

(Φωτογραφία: tennisnews.gr)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots