ATP
Το νέο ντοκιμαντέρ του Federer

 
Το νέο ντοκιμαντέρ του Federer
Το νέο ντοκιμαντέρ του Federer
tennisnews team Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 - 5:45

Ένα νέο ντοκιμαντέρ με θέμα τον Roger Federer, θα προβληθεί στο ESPN αυτή την εβδομάδα, αποκαλύπτοντας νέες πτυχές της προσωπικότητάς του και της ζωής του στο tour.

Ο "Βασιλιάς" πραγματοποίησε μια "περιοδεία" στη Λατινική Αμερική κατά τη διάρκεια της φετινής off-season, δίνοντας 5 αγώνες σε 5 διαφορετικές πόλεις και χώρες, με τον Alexander Zverev. Μέσα στα ταξίδια που έκανε, το ESPN κατέγραψε τη ζωή του στα αεροπλάνα, στα γήπεδα και στα ξενοδοχεία.

Ο δημοσιογράφος του ESPN, Tom Rinaldi, παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ, το οποίο θα ονομάζεται "Roger Federer: Everywhere is Home" και στην παραγωγή συμμετείχε και η εταιρεία που μανατζάρει τον Ελβετό, TEAM8.

"Πριν από αυτό το ταξίδι, είχα πάρει ντουζίνες συνεντεύξεις από τον Federer. Σ' αυτή την περιοδεία όμως, στα αεροπλάνα, στα αποδυτήρια και στις σουίτες των ξενοδοχείων, άλλαξα πλήρως την εικόνα μου για εκείνον. Η φήμη του, τα αποθέματα της ενέργειας, η σύνδεση που έχει με τους fans και οι δεξαμενές καλής θέλησης που δημιουργεί, δεν είχα ξαναδεί τίποτα απ' αυτά στη ζωή μου", είπε ο Rinaldi.

Σε μια από τις πόλεις που αγωνίστηκε, στην Πόλη του Μεξικού, o Federer "έσπασε" και το ρεκόρ προσέλευσης σε έναν αγώνα τένις, καθώς περισσότεροι από 42.500 θεατές βρέθηκαν στο γήπεδο.

"Στο τέλος της περιοδείας, μετά από την 4η διαδοχική νύχτα στην οποία κοιμήθηκε λιγότερο από 4 ώρες και έχοντας παίξει 2 αγώνες σε πολύ μεγάλα υψόμετρα, ήταν ακόμα ο πιο δραστήριος σε όλη την ομάδα του", πρόσθεσε ο Rinaldi.

Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί αν θα προβληθεί σε κάποια πλατφόρμα το ντοκιμαντέρ, μετά από την πρώτη προβολή του, που θα είναι διαθέσιμη μόνο στην Αμερική, στο δίκτυο του ESPN, το βράδυ της Τρίτης, 17ης Δεκεμβρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots