ATP
Νίκες για Medvedev και Monfils στο Diriyah (vids)

 
Νίκες για Medvedev και Monfils στο Diriyah (vids)
Νίκες για Medvedev και Monfils στο Diriyah (vids)
tennisnews team Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 - 23:46

Ξεκίνησε το Diriyah Tennis Cup και οι Daniil Medvedev και Gael Monfils ήταν ανάμεσα στους νικητές της πρώτης ημέρας, ξεκινώντας πολύ δυναμικά τις προσπάθειές τους στο τουρνουά επίδειξης της Σαουηδικής Αραβίας.

Στον αγώνα που άνοιξε το δυνατό τουρνουά επίδειξης, πρώτο για τη φετινή pre-season, ο Fabio Fognini επιβλήθηκε του John Isner με 7-6 (4), 6-4.

Αν και έχασε το break που έκανε νωρίς για το 4-2 ο Fognini, πήρε το 1ο σετ στο tie-break και "ξέφυγε" από νωρίς στο 2ο σετ με 3-1, μένοντας μπροστά ως το τέλος.

Στη συνέχεια, ο Gael Monfils πήρε μια πολύ καλή νίκη επί του Stan Wawrinka, με 6-3, 6-3.

Ο "La Monf" ανέτρεψε το 0-2 του 1ου σετ, στο οποίο κέρδισε τα 6 από τα 7 επόμενα games. Στο 2ο σετ προηγήθηκε με 2-0 ο Γάλλος και διατήρησε το προβάδισμα αυτό, κάνοντας μάλιστα ακόμα ένα break στο κλείσιμο του αγώνα, για το 6-3.

Δυνατά ξεκίνησε το τουρνουά και ο φιναλίστ του US Open, Daniil Medvedev, που επιβλήθηκε με 6-3, 6-1 του Jan-Lennard Struff. Από 2 break σε κάθε σετ έκανε ο 23χρονος Ρώσος, Νο.5 στην παγκόσμια κατάταξη.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, ο David Goffin κέρδισε τον Lucas Pouille με 6-2, 6-4. Ο Βέλγος κέρδισε τα 8 από τα πρώτα 10 games του αγώνα, για να προηγηθεί με 6-2, 2-0. Ο Pouille αντέδρασε και ισοφάρισε σε 4-4 στο 2ο σετ, ο Goffin όμως πήρε τα 2 επόμενα games και "καθάρισε" την υπόθεση νίκη.

Αύριο θα γίνουν οι ημιτελικοί του τουρνουά, στους οποίους ο Medvedev θα αντιμετωπίσει τον Goffin και ο Fognini τον Monfils. Θα γίνουν επίσης με τις ίδιες διασταυρώσεις οι αγώνες για τις θέσεις 5-8, ανάμεσα στους χαμένους των σημερινών αναμετρήσεων.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots