ATP
Federer: Έτσι φαντάζεται το τέλος της καριέρας του

 
Federer: Έτσι φαντάζεται το τέλος της καριέρας του
Federer: Έτσι φαντάζεται το τέλος της καριέρας του
tennisnews team Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 - 20:06

Τίποτα φαντασμαγορικό ή ειδυλλιακό. Ο Roger Federer αποκάλυψε πως φαντάζεται το τέλος της καριέρας του και στο μυαλό του δεν υπάρχει τίποτα ξεχωριστό ή ασυνήθιστο.

Μιλώντας στην Le Parisien, o κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών απάντησε σε μια ερώτηση που σχετίζεται με το τέλος της καριέρας του, αλλά δεν του γίνεται τόσο συχνά, καθώς αφορά αποκλειστικά τον τρόπο με τον οποίο φαντάζεται να συμβεί.

"Κάθε αθλητής θα ήθελε να επιλέξει τη στιγμή που τελειώνει η καριέρα του. Όταν αποφασίσω να το κάνω όμως, δε νομίζω πως θα είναι το ιδανικότερο σενάριο", είπε χαρακτηριστικά ο Federer στη γαλλική εφημερίδα, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα έχει νιώσει αυτή την ολοκλήρωση και θα θέλει να αλλάξει κεφάλαιο στη ζωή του, ανεξάρτητα από τις συνθήκες γύρω του που θα είναι τυχαίες.

"Ξέρω πως ο κόσμος σκέφτεται ότι η καριέρα μου θα πρέπει να έχει τον τέλειο επίλογο, αλλά αν ήθελα ένα ειδυλλιακό τέλος, θα είχα βάλει ήδη πολλές φορές τέλος στην καριέρα μου", κατέληξε ο Ελβετός, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει 3 Grand Slam τίτλους, 4 Masters και να μείνει 8 εβδομάδες στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά τα 35 του χρόνια!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots