ATP
Ivanisevic: "O Nole θα... δαγκώνει το 2020"

 
Ivanisevic: "O Nole θα... δαγκώνει το 2020"
Ivanisevic: "O Nole θα... δαγκώνει το 2020"
tennisnews team Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 - 15:44

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κροατία, ο προπονητής του Novak Djokovic, Goran Ivanisevic, υποστήριξε πως η απώλεια του No.1 της παγκόσμιας κατάταξης θα κάνει ακόμα πιο διψασμένο τον Σέρβο την επόμενη σεζόν.

"O Novak θα 'δαγκώνει' ακόμα περισσότερο το 2020, γιατί έχασε το Νο.1", είπε ο Ivanisevic σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ζάγκρεμπ.

Ο πρώην πρωταθλητής του Wimbledon, που είναι εδώ και λίγο καιρό στο προπονητικό τιμ του Djokovic, μαζί με τον Marjan Vajda, αποκάλυψε επίσης τα σχέδια της ομάδας του Σέρβου για τη συνέχεια.

"Η προετοιμασία στο court θα ξεκινήσει στις 9 Δεκεμβρίου στο Monte-Carlo και στις 16 του μήνα θα πάμε στο Άμπου Ντάμπι για το τουρνουά επίδειξης. Θα κάνουμε Χριστούγεννα στο Ντουμπάι και μετά ο Marian Vajda θα αναλάβει τον ηγετικό ρόλο και θα ταξιδέψει στην Αυστραλία με τον Novak.

Θέλει (ο Novak) μόνο έναν προπονητή μαζί του στην Αυστραλία και συμφωνήσαμε με τον Marian να είναι εκείνος που θα τον συνοδέψει εκεί, όπως και στα υπόλοιπα Grand Slam. Στα άλλα τουρνουά θα δούμε τι θα γει. Θα είμαι και γω στη Μελβούρνη, αλλά επειδή θέλω να αγωνιστώ στο τουρνουά των βετεράνων."

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στην pre-season ξεκινούν για τον Djokovic στις 20 Δεκεμβρίου, όταν και θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Gael Monfils στο Άμπου Ντάμπι, για την ημιτελική φάση του Mubadala World Tennis Championship. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots