ATP
Djokovic: "Ένας απ' τους καλύτερους αγώνες μου φέτος"

 
Djokovic: "Ένας απ' τους καλύτερους αγώνες μου φέτος"
Djokovic: "Ένας απ' τους καλύτερους αγώνες μου φέτος"
tennisnews team Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2019 - 15:29

Ο Novak Djokovic έκανε λόγο για έναν από τους καλύτερους αγώνες του στη φετινή σεζόν, αναφερόμενος στη νίκη του επί του Στέφανου Τσιτσιπά στο Παρίσι, ενώ δεν έκρυψε πως είδε και βίντεο για να καταφέρει να "διαβάσει" καλύτερα το παιχνίδι του. 

"Όπως είπα και στο γήπεδο, έκανα έναν από τους καλύτερους αγώνες μου στη σεζόν. Ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένος γι' αυτό το παιχνίδι", δήλωσε ο Djokovic, ο οποίος διεκδικεί τον 5ο τίτλο του στο Paris-Bercy.

"Έχασα από τον Στέφανο πριν 3 εβδομάδες στη Σαγκάη και έπρεπε να δω τα βίντεο μετά για να κατανοήσω τι δεν έκανα καλά και πως μπορώ να το βελτιώσω. Προφανώς οι συνθήκες ήταν διαφορετικές, ήταν ένα παιχνίδι indoors, αλλά κατάφερα να ξεκινήσω δυνατά και να μην του δώσω πολλές ευκαιρίες για να επιστρέψει.

Στο ξεκίνημα του 2ου σετ, ήταν πολύ σημαντικό για μένα να πάρω το γρήγορο break, κάτι που έκανα. Μετά απ' αυτό μπορείς να ρισκάρεις περισσότερο και μου βγήκε. Σέρβιρα επίσης καλά και διάβασα πολύ καλά το δικό του σερβίς."

Μετά τη νίκη του επί του Τσιτσιπά, ο Nole μπήκε στα ημιτελικά του τελευταίου Masters της χρονιάς, όπου θα αντιμετωπίσει τον Grigor Dimitrov. Κάθε νίκη από δω και πέρα μετράει για τον Σέρβο, γιατί δίνει και τη μάχη για το Year-end No.1, με τον Rafael Nadal.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots