ATP
Θα είναι στο Davis Cup o Nole

 
Θα είναι στο Davis Cup o Nole
Θα είναι στο Davis Cup o Nole
tennisnews team Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 - 8:37

Παρά τις έντονες αμφιβολίες που υπήρχαν, ο Novak Djokovic θα αγωνιστεί τελικά στους τελικούς του Davis Cup το Νοέμβριο, όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός της σερβικής ομάδας, Nenad Zimonjic.

"Έχουμε φανταστικά νέα. Ο Novak τελικά θα συμμετέχει στο Davis Cup. Είχα την ευκαιρία να του μιλήσω πριν λίγες μέρεες στη Νέα Υόρκη και επιβεβαίωσε πως θα έρθει μαζί μας στη Μαδρίτη, κάτι που μας δίνει τεράστια ώθηση για να διεκδικήσουμε τον τίτλο", αποκάλυψε ο αρχηγός της ομάδας της Σερβίας, Nenad Zimonjic.

Πριν από μερικούς μήνες, ο Djokovic είχε εκφράσει την απογοήτευσή του προς το νέο τρόπο διεξαγωγής του Davis Cup, κάτι που έκανε εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στους τελικούς της Μαδρίτης.

Απ' ότι φαίνεται όμως η υπόλοιπη ομάδα, που αποτελείται από καλούς του φίλους, τον έπεισαν να αλλάξει γνώμη. Θυμίζουμε πως το Davis Cup θα είναι το τελευταίο τουρνουά στην καριέρα του Janko Tipsarevic, γεγονός που ενδεχομένως να επηρέασε και την απόφαση του Nole, που δε θα έχει άλλη ευκαιρία να αγωνιστεί μαζί του.

Οι τελικοί του Davis Cup θα διεξαχθούν την εβδομάδα 18-24 Νοεμβρίου, στο Caja Magica της Μαδρίτης. Η Σερβία βρίσκεται στον 1ο όμιλο, μαζί με τη Γαλλία και την Ιαπωνία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots