ATP
Medvedev: "Τηλεόραση 24 ώρες τη μέρα!"

 
Medvedev: "Τηλεόραση 24 ώρες τη μέρα!"
Medvedev: "Τηλεόραση 24 ώρες τη μέρα!"
tennisnews team Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 - 9:53

Μετά τον θρίαμβό του στο Σινσινάτι, ο Daniil Medvedev είπε πως οι τελευταίες εβδομάδες στην Αμερική ήταν οι καλύτερες της ζωής του και τώρα ετοιμάζεται για... "μαραθώνιο" σειρών!

"Παίζω τόσες πολλές συνεχόμενες μέρες. Χρειάζομαι να ξαπλώσω σ' ένα κρεβάτι και να βλέπω τηλεόραση για 24 ώρες τη μέρα! Ελπίζω όταν ξεκινήσει το US Open να νιώθω και πάλι φρέσκος", δήλωσε ο Medvedev στον Brad Gilbert, μετά την κατάκτηση του πρώτου Masters τίτλου του, στο Σινσινάτι.

Ο Medvedev πέτυχε 6 νίκες την περασμένη εβδομάδα στο Σινσινάτι, με σημαντικότερη αυτή επί του Novak Djokovic στα ημιτελικά του Western & Southern Open. Τις προηγούμενες εβδομάδες ήταν φιναλίστ στο Citi Open της Ουάσινγκτον και στο Rogers Cup του Μόντρεαλ. Πέτυχε 14 νίκες και έδωσε συνολικά 16 αγώνες, μέσα σε 19 ημέρες!

"Ακόμα και αν δεν κέρδιζα σήμερα, αυτές οι εβδομάδες ήταν απίθανες και οι καλύτερες της ζωής μου. Αλλά φυσικά, το τρόπαιο το κάνει ακόμα καλύτερο. Αν έχανα 3 τελικούς στη σειρά, θα είχα αμφιβολίες για τον εαυτό μου και θα αναρωτιόμουν πως έγινε αυτό και αν θα έπρεπε να κάνω κάτι διαφορετικό στους τελικούς.

Δε χρειάζεται να κάνω αυτές τις ερωτήσεις. Ήταν η καλύτερη εβδομάδα της ζωής μου. Πνευματικά, ήμουν καλύτερος από ποτέ. Το σερβίς μου ήταν καλύτερο από ποτέ. Το τένις μου είχε συνέπεια. Δεν έκανα ούτε ένα κακό παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ελπίζω να μπορέσω να συνεχίσω έτσι και τις επόμενες εβδομάδες."

Από σήμερα ο Medvedev βρίσκεται στο Top 5 της παγκόσμιας κατάταξης, μαζί με τους "Big 3" και τον Dominic Thiem.

"Είναι ένα τεράστιο επίτευγμα και δεν θα μπορούσα να το πιστέψω πριν 3 εβδομάδες, όταν μόλις είχα μπει στο Top 10. Ήθελα απλώς να παραμείνω στη 10άδα όταν το έκανα και τώρα είμαι στο Top 5. Είναι τεράστιο. Θα φτιάξουμε ένα πλάνο με την ομάδα μου, ώστε να αναρρώσω και να είμαι έτοιμος την επόμενη Δευτέρα ή την Τρίτη. Δεν υπάρχει λόγος να μην είμαι έτοιμος μέχρι το US Open."

Ο Medvedev σχολίασε επίσης και τον πανηγυρισμό του μέσα στο court, που ήταν αρκετά ήπιος, παρόλο που κατέκτησε τον σημαντικότερο τίτλο της καριέρας του.

"Αν μου λέγατε πριν το τουρνουά πως θα κέρδιζα και με ρωτούσατε πως θα πανηγύριζα, θα έλεγα πιθανότατα πως θα έπεφτα στο court, θα άρχιζα να ουρλιάζω, θα χοροπηδούσα και θα σήκωνα ψηλά τα χέρια μου. Ήμουν όμως πολύ εξαντλημένος.

Ειδικά στο 5-3, άρχισα να έχω κράμπες παντού. Προσπάθησα να μην το δείξω. Στο τελευταίο game, στο 15-40, είχα κράμπες παντού. Μετά έκανα μερικά εκπληκτικά σερβίς. Όταν χτύπησα και το τελευταίο, ήμουν εντυπωσιασμένος που τελείωσε. Και δεν είχαν δυνάμεις για να κάνω τίποτα."

Πάντως, πριν ξαπλώσει και ανοίξει την τηλεόραση, είχε κρατήσει λίγες δυνάμεις για να γιορτάσει τη βραδιά με σαμπάνια: "Στη Ρωσία λέμε πως αυτός που δε ρισκάρει, δεν πίνει σαμπάνια. Οπότε θα πιω σαμπάνια απόψε."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots