ATP
Υποχώρησε στο Νο. 8 ο Τσιτσιπάς

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 - 9:24

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποχώρησε στο Νο. 8 της παγκόσμιας κατάταξης και στο Νο. 6 της κατάταξης Race to London αυτή την εβδομάδα.

Μετά και την άνοδο του Daniil Medvedev στο Νο. 5 του κόσμου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε έδαφος και υποχώρησε στο Νο. 8 της ΑΤΡ.

Από την πρώτη του είσοδο στο Top 5 πριν από 2 εβδομάδες, ο Στέφανος έχασε συνολικά 3 θέσεις, ωστόσο παραμένει σταθερά στο Top 10, για 25η συναπτή εβδομάδα.

Η παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ

Στην κατάταξη Race to London, ο Στέφανος έχασε επίσης μια θέση από τον Medvedev και υποχώρησε στο Νο. 6. Παραμένει ωστόσο πολύ ψηλά και έχει καλές πιθανότητες να είναι στην 8άδα που θα προκριθεί στο ATP Finals του Λονδίνου το Νοέμβριο, καθώς απέχει 1.060 βαθμούς από τον 8ο Kei Nishikori και 1.195 από τον 9ο Fabio Fognini. 

Η κατάταξη ATP Race To London

Ο Μιχάλης Περβολαράκης είναι ο 2ος καλύτερος Έλληνας τενίστας στην ΑΤΡ και μετά την πολύ καλή εβδομάδα του στο Challenger του Βανκούβερ κέρδισε 17 θέσεις, βελτιώνοντας το career high του, στο Νο. 459 του κόσμου.

O Μάρκος Καλοβελώνης βρίσκεται στο Νο. 712, κερδίζοντας 4 θέσεις σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ στην κατάταξη της ΑΤΡ έχουν βαθμούς και οι Αλέξανδρος Σκορίλας, Γιάννης Στεργίου, Πέτρος Τσιτσιπάς, Δημήτρης Αζωίδης, Αλέξανδρος Ρουμπής, Στέφανος Σχινάς και Σταμάτης Καπίρης.

Οι Έλληνες στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots