ATP
10 σερί νίκες και ημιτελικά ο Nole (vid)

 
10 σερί νίκες και ημιτελικά ο Nole (vid)
10 σερί νίκες και ημιτελικά ο Nole (vid)
tennisnews team Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019 - 5:54

O Novak Djokovic πέτυχε την 10η διαδοχική νίκη του στο tour και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Cincinnati Masters, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο στην υπεράσπιση του τίτλου του.

O Djokovic επιβλήθηκε του Lucas Pouille με 7-6 (2), 6-1 και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Cincinnati Masters, φτάνοντας τις 9 συνεχόμενες νίκες στο τουρνουά του Οχάιο.

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου έκανε έναν πολύ καλό αγώνα, τον οποίο ολοκλήρωσε με 17 winners και 15 αβίαστα λάθη. Ο Pouille ήταν πολύ καλός στο 1ο σετ και υπερασπίστηκε το σερβίς του έως το τέλος. Στο tie-break ωστόσο έκανε μαζεμένα λάθη και ο Djokovic, που διατήρησε το υψηλό του επίπεδο, επικράτησε με 7-2.

Στο 2ο σετ ο Nole ανέβασε το επίπεδό του και έκανε νωρίς το break για το 2-0. Στη συνέχεια επέστρεψε από το 15-40 και έφτασε στο 3-0. Ο Djokovic έδειξε να αντιμετωπίζει μια ενόχληση στον αγκώνα του μετά από ένα σερβίς και κάλεσε τον γιατρό στον αγωνιστικό χώρο.

Δε φάνηκε να είναι κάτι σοβαρό, αλλά ο Σέρβος ήθελε να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γινόταν με την αναμέτρηση και με νέο break τα κατάφερε, παίρνοντας με 6-1 το σετ.

Ο Djokovic, ο οποίος διεκδικεί τον 34ο Masters της καριέρας του, θα αντιμετωπίσει το βράδυ του Σαββάτου τον Daniil Medvedev, που έφτασε τις 42 νίκες στη φετινή σεζόν, επικρατώντας του Andrey Rublev με 6-2, 6-3.

O 23χρονος Ρώσος, φιναλίστ σε Citi Open και Rogers Cup τις προηγούμενες 2 εβδομάδες, έφτασε τις 12 νίκες στις 14 τελευταίες αναμετρήσεις του και εξασφάλισε την άνοδό του στο Νο. 7 της παγκόσμιας κατάταξης, ρίχνοντας στο Νο. 8 τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Στον άλλον ημιτελικό, ο Richard Gasquet θα αντιμετωπίσει τον David Goffin. O Gasquet ξεπέρασε το εμπόδιο του Roberto Bautista Agut με 7-6 (2), 3-6, 6-2, ενώ ο Goffin δεν αγωνίστηκε, αφού ο Yoshihito Nishioka απέσυρε τη συμμετοχή του εξαιτίας ασθένειας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots