ATP
Νέα μεγάλη πρόκριση για τον Kecmanovic (vid)

 
Νέα μεγάλη πρόκριση για τον Kecmanovic (vid)
Νέα μεγάλη πρόκριση για τον Kecmanovic (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019 - 0:56

Ο 19χρονος Miomir Kecmanovic πανηγύρισε μια νέα μεγάλη πρόκριση στο Σινσινάτι, επικρατώντας με ανατροπή στα σετ του Alexander Zverev με 2-1. Εκτός συνέχειας έμειναν και οι Stan Wawrinka και Denis Shapovalov.

Μετά τον Felix Auger-Aliassime, o Miomir Kecmanovic άφησε εκτός Cincinnati Masters και τον Alexander Zverev, τον οποίο κέρδισε με 6-7 (4), 6-2, 6-4, έπειτα από 2 ώρες και 18 λεπτά.

O Kecmanovic απώλεσε προβάδισμα με 3-1 στο 1ο σετ και αργότερα έμεινε πίσω με 6-1 στο tie-break, το οποίο τελικά έχασε με 7-4. Παρά την απώλεια του 1ου σετ, ο νεαρός Σέρβος πέρασε στην αντεπίθεση και κέρδισε 5 συνεχόμενα games στο 2ο σετ, για να το κατακτήσει με 6-2.

Στο αποφασιστικό σετ ο Kecmanovic χρειάστηκε 2 break για να ολοκληρώσει την ανατροπή. Αρχικά έχασε το προβάδισμα με 3-2 και ισοφαρίστηκε σε 3-3, αλλά έκανε νέο break άμεσα και απέκτησε νέο προβάδισμα με 4-3, το οποίο διατήρησε ως το τέλος, για να "σφραγίσει" την πρόκριση στο 10ο game.

Ο Kecmanovic, ο οποίος είχε παίξει στα προημιτελικά του Indian Wells νωρίτερα φέτος, θα είναι για 2η φορά στην καριέρα του στους "16" ενός Masters. Θα μάθει τον αντίπαλό του, όταν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση του Frances Tiafoe με τον Roberto Bautista Agut.

Εκτός διοργάνωσης έμειναν από πολύ νωρίς και οι Stan Wawrinka και Denis Shapovalov. O Andrey Rublev, που είναι και αυτός qualifier, κέρδισε τον Wawrinka με 6-4, 6-4 και θα είναι ο αντίπαλος του Roger Federer στον 3ο γύρο. Ο Lucas Pouille σταμάτησε τον Shapovalov με 6-4, 6-4 και θα περιμένει την αναμέτρηση του Νικ Κύργιου με τον Karen Khachanov.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots