ATP
Επιστροφή με νίκη ο "Βασιλιάς" (vids)

 
Επιστροφή με νίκη ο "Βασιλιάς" (vids)
Επιστροφή με νίκη ο "Βασιλιάς" (vids)
tennisnews team Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 - 8:39

O Roger Federer επέστρεψε στο Σινσινάτι, όπου έχει κερδίσει περισσότερες φορές από κάθε άλλον, και συνδύασε την επιστροφή του με μια καθαρή νίκη επί του Juan Ignacio Londero, σε μια αναμέτρηση που καθυστέρησε αρκετά να ολοκληρωθεί εξαιτίας της βροχής.

Στον πρώτο του αγώνα μετά τα 38α γενέθλιά του, ο Ελβετός επιβλήθηκε του Londero με 6-3, 6-4, σε κάτι περισσότερο από μια ώρα παιχνιδιού.

Ούτε ο Londero, αλλά ούτε και η βροχή μπόρεσαν να σταματήσουν τον Roger, που έκανε πολύ καλό ξεκίνημα και προηγήθηκε με 3-0, για να κατακτήσει γρήγορα το εναρκτήριο σετ με 6-3, σε 22 μόλις λεπτά.

Τα σχέδιά του όμως τα χάλασε για λίγη ώρα η βροχή, καθώς στο 2-2 του 2ου σετ το παιχνίδι διακόπηκε. Με το που ξεκίνησε, ο Federer φρόντισε να μη χάσει περισσότερο χρόνο διακινδυνεύοντας νέα διακοπή.

Έκανε με το καλημέρα break για το 3-2 και έσωσε ένα break point στη συνέχεια - το μοναδικό που αντιμετώπισε στο ματς - για να κάνει το 4-2. Δεν απειλήθηκε ξανά και έχασε ένα match point στο 9ο game για το 6-3, ολοκληρώνοντας τελικά στο 10ο game και στο δικό του σερβίς του ματς.

Ο Federer, 7 φορές πρωταθλητής στο Σινσινάτι, θα αγωνιστεί ξανά την Πέμπτη, αντιμετωπίζοντας έναν εκ των Stan Wawrinka και Andrey Rublev. Θυμίζουμε πως μπορεί να συναντήσει στα προημιτελικά τον Στέφανο Τσιτσιπά, αν αμφότεροι μπουν στην τελική 8άδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots