ATP
Nadal: "Δεν ξέρω αν θα παίξω στο Σινσινάτι"

 
Nadal: "Δεν ξέρω αν θα παίξω στο Σινσινάτι"
Nadal: "Δεν ξέρω αν θα παίξω στο Σινσινάτι"
tennisnews team Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 - 12:33

Ο Rafael Nadal είπε πως θα αγωνιστεί στο Μόντρεαλ την επόμενη εβδομάδα, αλλά δε γνωρίζει ακόμα αν θα είναι και στο Σινσινάτι.

"Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση σωματικά. Νιώθω δυνατός και είμαι έτοιμος να πετάξω για τον Καναδά. Εκεί θα ολοκληρώσω την προετοιμασία μου τις επόμενες ημέρες", δήλωσε ο Nadal, ο οποίος ξεκίνησε την προετοιμασία του για τις σκληρές επιφάνειες στη Μαγιόρκα εδώ και μερικές μέρες.

Ο Ισπανός είχε 7 γεμάτους μήνες στο 2019 και αγωνίστηκε στους τελικούς του Australian Open, του Roland Garros, αλλά και στα ημιτελικά του Wimbledon. Γι' αυτό το λόγο, όπως άφησε να εννοηθεί, θα αγωνιστεί στο Σινσινάτι μόνο αν γνωρίσει πρόωρο αποκλεισμό στο Rogers Cup την επόμενη εβδομάδα.

"Θα εξαρτηθεί από το τι θα συμβεί στο Μόντρεαλ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Rafa, για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στο Σινσινάτι. Θυμίζουμε πως και πέρσι απέσυρε τη συμμετοχή του την τελευταία στιγμή από το Cincinnati Masters, μόλις είχε κατακτήσει το Rogers Cup στο Τορόντο.

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει το Rogers Cup, που αυτή τη χρονιά θα γίνει στο Μόντρεαλ για τους άνδρες, ενώ την αμέσως επόμενη θα γίνει και το δεύτερο Masters πριν από το US Open, στο Σινσινάτι. Η αμερικανική hard court season θα ολοκληρωθεί με το US Open (26 Αυγούστου - 8 Σεπτεμβρίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots