ATP
Τσιτσιπάς: "Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά" (vid)
Τσιτσιπάς: "Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά" (vid)
tennisnews team Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 - 21:12

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να ένιωσε "το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο" μετά την κατάκτηση του πρώτου του ΑΤΡ τίτλου, αλλά σημειώνει πως η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα.

"Το να έχω κάνει δικό μου αυτό το τρόπαιο, ήταν το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο! Έχω τον πρώτο μου ATP τίτλο στο προφίλ μου στην ΑΤΡ και αυτό με κάνει να νιώθω ξεχωριστά. Ανυπομονώ για περισσότερες στιγμές και νίκες σαν κι αυτή στο μέλλον, πιστεύω πως ανήκω σε αυτή την ελίτ, αυτό το γκρουπ παικτών", δήλωσε ο Τσιτσιπάς, ο οποίος κέρδισε τον Ernests Gulbis με 6-4, 6-4 στον τελικό του Stockholm Open.

Ο Στέφανος έχει κάθε δικαίωμα να απολαύσει και να γιορτάσει αυτή τη στιγμή, δεν σκοπεύει όμως και να αλλάξει το πρόγραμμά του. Γνωρίζει καλά πως η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα και αύριο κιόλας αρχίζει ένα νέο τουρνουά στο οποίο θα συμμετέχει, αυτό της Βασιλείας.

"Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά, θα παραμείνω προσγειωμένος και θα συγκεντρωθώ στους επόμενους στόχους που θέλω να πετύχω μέχρι το τέλος της χρονιάς", είπε χαρακτηριστικά ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, ο οποίος μετά τη Βασιλεία θα πάει και στο Παρίσι, ενώ έχει προκριθεί και στο Next Gen ATP Finals του Μιλάνου.

ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ FAN'S FAVOURITE AWARD ΤΗΣ ATP >> https://www.atpworldtour.com/moetatpawards 

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots