ATP
Τσιτσιπάς: "Χαίρομαι που δεν παίζει o Rafa!" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Χαίρομαι που δεν παίζει o Rafa!" (vid)
Τσιτσιπάς: "Χαίρομαι που δεν παίζει o Rafa!" (vid)
tennisnews team Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 - 22:09

Μετά τη νίκη του επί του Fabio Fognini στην Στοκχόλμη και την πρόκρισή του στον τελικό του Stockholm Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε αστειευόμενος την ευχαρίστησή του που δεν αγωνίζεται στο τουρνουά ο Rafael Nadal!

"Είμαι χαρούμενος που ο Rafa δεν είναι σ' αυτό το τουρνουά. Διαφορετικά θα έπρεπε να τον αντιμετωπίσω για 3η φορά φέτος", είπε αστειευόμενος ο Τσιτσιπάς, ο οποίος έχασε τους πρώτους τους δυο τελικούς στο tour από τον Ισπανό, σε Βαρκελώνη και Τορόντο.

"Όλοι οι παίκτες εδώ είναι πολύ καλοί και τους σέβομαι. Δεν έχει σημασία ποιον θα αντιμετωπίσω αύριο, απλά πρέπει να παίξω το ίδιο καλά και να έχω τη στήριξη των φιλάθλων, όπως την είχα όλη την εβδομάδα", πρόσθεσε ο Στέφανος, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Ernests Gulbis την Κυριακή, στις 16:00 ώρα Ελλάδας, για τον τελικό του τουρνουά της Σουηδίας.

Όσο για τον αγώνα του με τον Fognini, o Τσιτσιπάς δήλωσε: "Το κλειδί για τον αγώνα ήταν να μείνω υπομονετικός. Ο Fabio ρίσκαρε στα χτυπήματά του και στην αρχή ήταν πολυ δύσκολο για μένα. Έμεινα όμως υπομονετικός στα ράλι και αυτό με βοήθησε να πάρω τη νίκη."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots