ATP
Έχει ξανανιώσει ο Karlovic!

 
Έχει ξανανιώσει ο Karlovic!
Έχει ξανανιώσει ο Karlovic!
tennisnews team Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 - 23:46

Ακόμα μια σπουδαία παράσταση από τη γραμμή του σερβίς έδωσε ο Ivo Karlovic, ο οποίος απέκλεισε τον Marin Cilic από τον 2ο γύρο του Rogers Cup και προκρίθηκε στους "16" καλύτερους του καναδικού Masters. Ο 37χρονος Κροάτης μετράει 10 νίκες στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις του.

Ο Karlovic πέτυχε 20 άσους και έκανε για άλλη μια φορά ένα άψογο παιχνίδι από τη γραμμή του σερβίς, για να μην απειληθεί καν με break point και να κερδίσει τον Marin Cilic, Νο. 8 στο ταμπλό του Rogers Cup, με 6-4, 7-6 (3).

Ο 37χρονος Κροάτης, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο στο Νιούπορτ πριν 10 μέρες και ήταν φιναλίστ στην Ουάσινγκτον την Κυριακή, έφτασε τις 10 νίκες στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις του. Θα περιμένει το παιχνίδι του Grigor Dimitrov με τον Denis Shapovalov, για να μάθει τον αντίπαλό του στον 3ο γύρο του Rogers Cup.

Νωρίτερα σήμερα, ο Kei Nishikori κέρδισε τον Denis Novikov με 6-4, 7-5, στην πρεμιέρα του στο Masters του Καναδά. Ο 26χρονος Ιάπωνας δεν έπαιξε το καλύτερό του τένις, έχασε 3 φορές το σερβίς του στον αγώνα, στα κρίσιμα σημεία όμως πήρε την ουσία και προκρίθηκε στους "16" του Τορόντο, όπου τον περίμενε ο Rajeev Ram.

Ο Bernard Tomic επιβλήθηκε του Steven Diez με 6-3, 7-6 (4) και θα παίξει στον 3ο γύρο με τον Kevin Anderson, που έμεινε στο court μόνο για 20 λεπτά, αφού όταν ο Νοτιαφρικανός είχε το προβάδισμα με 4-1, ο Dominic Thiem εγκατέλειψε εξαιτίας ενοχλήσεων στο ισχίο.

Mε εγκατάλειψη ολοκληρώθηκε το τουρνουά και για τον Sam Querrey, που σήκωσε λευκή πετσέτα όταν ήταν πίσω με 4-6, 1-2 από τον David Goffin. Ο Jack Sock κέρδισε στον αμερικανικό "εμφύλιο" με 6-4, 6-3, ενώ ο Ryan Harrison πέτυχε μια μεγάλη νίκη σε έναν άλλον αμερικανικό "εμφύλιο", επικρατώντας του John Isner με 7-6 (3), 6-7 (4), 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots