tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

technical advice

Μαθήματα πρωταθλητισμού

E-mail Εκτύπωση

 cta 465
Με αφορμή τους αγώνες junior Ε1 που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Θεσσαλονίκη ,ο Head Coach της ακαδημιας CTA, Δημήτρης Χατζηνικολάου μεςα απο το προσωπικό του Blog "my advice" στην ιστοσελίδα cta.gr της ακαδημιας, παρουσιάζει την άποψη του για το δυσκολο και επίπονο ρόλο του πρωταθλητή ....

Διαβάστε περισσότερα
 

Πως να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα στην προπόνησή σου

E-mail Εκτύπωση

Πως να πετύχεις καλύτερο αποτέλεσμα στην προπόνησή σου

Η ακαδημία BCTA με αφορμή την προαγωνιστικη περίοδο προετοιμασίας των αθλητών παραθέτει τον Δεκάλογο βελτιώσης της καθημερινής προπόνησης! 

Διαβάστε περισσότερα
 

Τι να φάω πρν, μετά ή στο τέλος του αγώνα;

E-mail Εκτύπωση
bcta chatzinikolaou bavelas2
Με αφορμή της συνεργασίας της Ακαδημίας BCTA -BAVELAS AND CHATZINIKOLAOU HIGH PERFORMANCE TENNIS ACADEMY με τον γυμναστή Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο, ο νέος συνεργάτης της Ακαδημίας προσφέρει στους αναγνώστες μας μερικές χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή διατροφή των αθλητών και αθλητριών, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τους αγώνες. [Ο Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος ειναι 22 χρόνων. Διετέλεσε ποδοσφαιριστής στον Πανιώνιο. Κατά την περίοδο 2013-2014 βρέθηκε στην Ισπανική Ακαδημία του Carlos Ferrero και παρακολούθησε το προγραμμα φυσικής κατάστασης της ακαδημίας τένις.]
Διαβάστε περισσότερα
 

Διαφημιστικό έντυπο. Ένα δυνατό όπλο!

E-mail Εκτύπωση

tennis-club-camp-marketing-graphic-design

Το βασικότερο μέσο προώθησης σε μια τοπική Ακαδημία Τέννις, είναι ένα διαφημιστικό φυλλάδιο που κυκλοφορεί τοπικά και ενημερώνει τους υπάρχοντες μαθητές αλλά και τους δυνητικούς για τις δυνατότητες προπόνησης στην Ακαδημία. Στην πραγματικότητα, το να δημιουργηθεί ένα τέτοιο φυλλάδιο μπορεί να φαντάζει εύκολο αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου. Υπάρχουν κανόνες επικοινωνίας και μάρκετινγκ που πρέπει να ακολουθηθούν σωστά ώστε, το έντυπο να πετύχει τον στόχο του: να κάνει, δηλαδή, γνωστή την ακαδημία και να αυξήσει τις εγγραφές της!

Διαβάστε περισσότερα
 

Κάντε επικοινωνιακό “smash”!

E-mail Εκτύπωση

Άλλη μια μεγάλη θεματική ενότητα εγκαινιάζουμε σήμερα στο tennisnews.gr. Στα πλαίσια της αγαπημένης σας στήλης Net Stories, ξεκινάμε από σήμερα ακόμη πιο ουσιαστική υποστήριξη σε ομίλους, clubs, ενώσεις αλλά και οποιαδήποτε επιχείρηση που σκοπό έχει να ενισχύσει τη διείσδυσή της στο χώρο με νέες δράσεις.

Διαβάστε περισσότερα
 

Ξέρει ο Djokovic το μυστικό να κερδίζει το Nadal;

E-mail Εκτύπωση


djokovic_nadal

Ο Novak Djokovic έχει καταφέρει κάτι που δεν έχει καταφέρει κανένας άλλος παίκτης μέχρι σήμερα… έχει κερδίσει τέσσερις στις τέσσερις φορές το Νο της παγκόμσιας κατάταξης Rafael Nadal. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του και νικάει όσους βρεθούν στο δρόμο του, συμπεριλαμβανομένου και του Rafa; Σε αυτή την εύλογη ερώτηση βρήκαμε την απάντηση μέσα από το άρθρο του Tomaz Mencinger από το tennisthoughts.com και σας τη μεταφέρουμε μεταφρασμένη.

Ενώ θα μπορούσαμε να ψάξουμε βαθιά στα στατιστικά και να προσπαθήσουμε να διακρίνουμε όλες τις μικρές διαφορές, πιστεύω ότι η απάντηση είναι πολύ απλή.

Η διαφορά είναι στην ικανότητά του Novak να παίζει με ρυθμό και ακρίβεια και από τις δύο πλευρές. Αυτό ακριβώς είναι!

Διαβάστε περισσότερα
 

Δέκα Tips για την προπόνησή σας

E-mail Εκτύπωση


Η Μαρία Μακράκου μέσα από τη στήλη του tennisnews, Technical Advice, μας δίνει τη λίστα με τα 10 πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάμε στην προσπάθειά μας να μάθουμε τένις και πολύ περισσότερο όταν θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι σε αυτό, μέσα από την προπόνησή μας...

10 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ:

Διαβάστε περισσότερα
 

Technical Advice: Απ’την αρχή…με λίγη θεωρία…

E-mail Εκτύπωση


Βασική προϋπόθεση για οποιονδήποτε θα ήθελε να ασχοληθεί με το τένις ή ασχολείται ήδη, είναι το λεγόμενο “Attitude”. Αν προσπαθούσαμε να το μεταφράσουμε στην πραγματική έννοια θα είχαμε την λέξη συμπεριφορά ή προδιάθεση. Αν τώρα, το δούμε λίγο πιο εστιασμένα ερχόμαστε στο “Attitude of Mind” όπου αυτό σημαίνει Ψυχική Προδιάθεση, ο τρόπος του «σκέπτεσθαι». Η Αντισφαίριση είναι ένα άθλημα δύσκολο και σκληρό, ανήκει στην κατηγορία των αθλημάτων έντασης (ψυχικής και σωματικής), ψυχολογίας και δυνατού ανταγωνισμού.

Διαβάστε περισσότερα
 
Σελίδα 1 από 3

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

latest-atp-videos


Διαφήμιση

Διαφήμιση