Θα γίνει πατέρας ο Nishikori

 
Kei Nishikori
Kei Nishikori © Barcelona Open
tn team Τετάρτη, 19 Μαϊος 2021 - 11:45

O Kei Nishikori ανακοίνωσε πως μέσα στη χρονιά θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς.

Το 2021 είναι μια καλή χρονιά για τον Kei Nishikori, που αγωνιστικά έχει καταφέρει να βρει ένα πολύ καλό επίπεδο, ενώ στην προσωπική του ζωή περιμένει το πρώτο του παιδί, όπως ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα στην εφαρμογή του.

"Η Mai και εγώ, ενθουσιασμένοι ανακοινώνουμε πως αργότερα αυτή τη χρονιά θα προσθέσουμε στην οικογένεια ένα μικρό... μίνιον", έγραψε ο 31χρονος Ιάπωνας τενίστας.

Ο Nishikori παντρεύτηκε με την αγαπημένη του Mai Yamauchi, με την οποία είναι για πολλά χρόνια μαζί, τον περσινό Δεκέμβριο. Θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Αν και έχει χάσει πολύ έδαφος στην κατάταξη και βρίσκεται πια στο Νο.48, ο Nishikori θα πάει με καλή ψυχολογία στo Παρίσι για το Roland Garros, αφού διανύει μια πολύ καλή σεζόν στο χώμα. Έχει κερδίσει πολύ καλούς παίκτες σε Βαρκελώνη, Μαδρίτη και Ρώμη, αλλά είχε και πολύ δύσκολες κληρώσεις να αντιμετωπίσει, αφού αν και αποκλείστηκε σχετικά νωρίς απ' όλα αυτά τα τουρνουά, στη Βαρκελώνη και στη Μαδρίτη έχασε από τους μετέπειτα πρωταθλητές Rafael Nadal και Alexander Zverev, ενώ στη Ρώμη έχασε ξανά από τον Zverev.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots