Srdjan Djokovic: "Σπουδαίος πρωταθλητής o Federer, αλλά δεν είναι καλός άνθρωπος"

 
Srdjan Djokovic: "Σπουδαίος πρωταθλητής o Federer, αλλά δεν είναι καλός άνθρωπος"
tennisnews team Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 - 16:55

Ακόμα μια συνέντευξη που θα συζητηθεί και στοχοποιεί τον Roger Federer, παραχώρησε ο πατέρας του Novak Djokovic, Srdjan.  

"Περίπου πριν 15 χρόνια είχε επιτεθεί στον γιο μου, ενώ ήταν ακόμα πολύ νέος, 18-19 χρονών", είπε ο Srdjan Djokovic, αναφερόμενος στον Federer. "Ήξερε από τότε πως θα ήταν κάποιος που θα γινόταν καλύτερος από εκείνον. Είχα πει από τότε πως ήταν σπουδαίος πρωταθλητής, ο καλύτερος της εποχής του, αλλά όσο μεγάλος πρωταθλητής και να είναι, δεν είναι καλός άνθρωπος", πρόσθεσε ο πατέρας του Novak, σε μια νέα συνέντευξή του στην τηλεόραση της Σερβίας και στον σταθμό K1, που κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου μέσα από το διαδίκτυο.  

Ο πατέρας του κορυφαίου τενίστα του κόσμου, αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά και στα διεθνή media, υποστηρίζοντας πως στοχοποιούν την οικογένειά του επειδή δεν την συμπαθούν.

"Προφανώς, δεν έχουν και την καλύτερη γνώμη για εμάς, επειδή τους ενοχλούμε. Ούτε εγώ θέλω να είμαι μέρος του κόσμου τους. Στα μάτια μου είναι ένας διεστραμμένος κόσμος. Λυπάμαι που δεν τους αρέσουν αυτά που λέω, αλλά είναι απλά η αλήθεια. Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Τον συκοφαντούν τόσο πολύ, λένε τόσα αηδιαστικά πράγματα για τον Novak, που είναι απλώς απίστευτο. Δεν θα έχουν ποτέ ξανά έναν τόσο μεγάλο πρωταθλητή."

Ο Srdjan, είπε ακόμα πως η τεράστια πνευματική δύναμη του Nole στο γήπεδο είναι κάτι που πήρε από τη μητέρα του και πως ο ίδιος ακόμα μέχρι σήμερα δυσκολεύεται να παρακολουθήσει τους αγώνες του στην τηλεόραση.

"Έχει πάρει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από εμένα και από τη γυναίκα μου. Από εμένα έχει πάρει το θάρρος και τη γενναιότητα, από τη μητέρα του πήρε την ηρεμία και την ψυχραιμία. Όταν συναντάει έναν τοίχο μπροστά του, σταματάει και σκέφτεται τι θα κάνει. Εγώ απλώς χτυπάω το κεφάλι μου. Γι' αυτό και δεν μπορώ να παρακολουθήσω τους αγώνες του, ακόμα και στον τελικό του Australian Open είδα μόνο λίγα λεπτά. Δεν ήξερα τι να κάνω, απλά περίμενα να τελειώσει το σετ και να μάθω τι έγινε. Η Diana (σ.σ. η σύζυγός του και μητέρα του Novak) τα βλέπει, οι γυναίκες είναι δυνατότερες από εμάς πνευματικά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots