Πατέρας Djokovic: "Στην ίδια κατηγορία με Tiger Woods και Michael Jordan o Nole"

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 - 15:05

O πατέρας του Novak Djokovic, Srdjan, συζητήθηκε για μια ακόμα φορά αρκετά, με τις πρόσφατες δηλώσεις του.

"Είναι ήδη ο καλύτερος τενίστας όλων των εποχών και ένας από τους καλύτερους αθλητές όλων των εποχών. Βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με τους Tiger Woods και Michael Jordan", τόνισε χαρακτηριστικά ο Srdjan Djokovic, σε συνέντευξή του στην κροατική εφημερίδα Jutarnji.

Ο πατέρας του Nole, αναφέρθηκε και στον μοναδικό μεγάλο τίτλο που λείπει από τη συλλογή του Djokovic, ένα χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

"Του λείπει μόνο ένα ολυμπιακό χρυσό. Είναι ο καλύτερος του κόσμου, οπότε και αυτό θα εξαρτηθεί από αυτόν. Μπορεί φυσικά να χάσει, όχι όμως επειδή ο αντίπαλός του θα είναι καλύτερος παίκτης, αλλά επειδή ο ίδιος θα έχει επιτρέψει στον αντίπαλό του να τον κερδίσει!"

Τέλος, ο Srdjan Djokovic αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στην άνιση αντιμετώπιση που θεωρεί ότι έχει ο Novak, παρότι όπως υποστήριξε υπερτερεί και σε χαρακτήρα των αντιπάλων του.

"Έχει δείξει πως πάνω απ' όλα είναι καλός άνθρωπος, ένα καλό παιδί. Ποιος άλλος παίκτης αγκαλιάζει τους αντιπάλους του με τον τρόπο που τον κάνει o Novak και τους λέει πως ήταν καλύτεροι από εκείνον; Οι άλλοι δεν το κάνουν ή το κάνουν σπάνια, ο Novak το κάνει πάντα. Και δεν έχει κερδίσει ούτε ένα βραβείο 'fair play'. Ο Federer έχει κερδίσει τουλάχιστον 15. Αυτό είναι φρικτό!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots