Έγινε πατέρας ο Zverev (pic)

 
Έγινε πατέρας ο Zverev (pic)
tn team Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 - 13:05

Με μια δημοσίευσή της στα social media, η πρώην σύντροφος του Alexander Zverev, Brenda Patea, ανακοίνωσε πως γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.


"Στις 11 Μαρτίου, ήμαστε ευλογημένοι με τον ερχομό της Mayla"
, έγραψε στη δημοσίευσή της στο Instagram η Patea.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Brenda (@brendapatea)

Ο Zverev και η Patea ξεκίνησαν να βγαίνουν το φθινόπωρο του 2019. Ένα χρόνο αργότερα έγινε γνωστό πως χώρισαν και τον Οκτώβριο του 2020, το γνωστό μοντέλο από τη Γερμανία ανακοίνωσε πως είναι έγκυος.

Στην αρχή, είπε πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον Γερμανό τενίστα και πως σκοπεύει να μεγαλώσει μόνη το παιδί, αργότερα όμως φαίνεται πως τα βρήκαν μεταξύ τους, με κοινό γνώμονα το καλό του παιδιού τους.

"Ακόμα και αν η Brenda και εγώ δεν είμαστε πια μαζί, έχουμε καλές σχέσεις και θα αναλάβω τις ευθύνες μου ως πατέρας. Θα μεγαλώσουμε μαζί αυτό το ανθρωπάκι", είχε πει πριν μερικούς μήνες ο 23χρονος Γερμανός.

Ο Zverev, ο οποίος ηττήθηκε από τον Alexander Bublik στον 1ο γύρο του Ρότερνταμ την προηγούμενη εβδομάδα, έχει δηλώσει συμμετοχή για το τουρνουά του Ακαπούλκο της επόμενης εβδομάδας και αργότερα σκοπεύει να αγωνιστεί στο Miami Open, δεν είναι γνωστό όμως αν η γέννα της Patea καθυστερήσει το ταξίδι του στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots