Virtual Tennis Coach - Η νέα επαναστατική υπηρεσία - Powered by RacketSpecialist.com

 
Virtual Tennis Coach - Η νέα επαναστατική υπηρεσία - Powered by RacketSpecialist.com
tn team Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 - 12:36

- Πόσες φορές γύρισες απογοητευμένος στο σπίτι, επειδή το παιχνίδι σου δεν βελτιώνεται τόσο γρήγορα όσο θα έπρεπε;

- Πόσες φορές όσα έμαθες στην προπόνηση ήταν τόσο ξεκάθαρα στην αρχή αλλά άρχισαν να ξεθωριάζουν όσο περνούσε ο χρόνος;

- Πόσες φορές πέρασαν εβδομάδες εξάσκησης χωρίς ουσιαστική καθοδήγηση;

- Πόσες φορές αισθάνθηκες μόνος και χωρίς feedback, ταξιδεύοντας για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου;

Η νέα επαναστατική υπηρεσία Virtual Tennis Coach έρχεται να απαντήσει σε αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα των club και επαγγελματιών παικτών σε Ελλάδα και εξωτερικό, δίνοντας τους οριστική λύση.

O Virtual Tennis Coach θα αλλάξει για πολλούς από εσάς, τους παραδοσιακούς τρόπους προπόνησης, μειώνοντας την ανάγκη φυσικής παρουσίας του προπονητή στο γήπεδο. Και για πολλούς άλλους θα αποτελέσει μια εξαιρετική συμπληρωματική καθοδήγηση!

Θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε και να διορθώσετε εξ αποστάσεως (remote coaching) τα κενά τεχνικής που υπάρχουν σε εσάς, τους τενίστες παντός επιπέδου!

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, βαθιά γνώση της εμβιομηχανικής της κίνησης και πολύχρονη εμπειρία στον κόσμο του τένις, θα βελτιώσετε δραματικά την εικόνα σας στο γήπεδο και θα απολαύσετε περισσότερο το άθλημα που αγαπάτε. Και όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού σας!

Σε τι διαφέρει η υπηρεσία αυτή από τα βίντεο τεχνικής στο YouTube και στο διαδίκτυο;

Αναμφίβολα οι προπονητές τέτοιων πηγών είναι εξαιρετικοί γνώστες του αντικειμένου. Όμως ο Virtual Tennis Coach κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό. Εργάζεται πάνω σε εσάς, στις ιδιαιτερότητες του δικού σας σώματος και στα δικά σας λάθη, εστιάζοντας σε κάθε σημείο που μπορεί να σας φρενάρει. Και όχι μόνο αυτό αλλά θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

Γίνετε ο προπονητής του εαυτού σας

Χρησιμοποιώντας tips, tricks and drils, σας παρέχουμε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Επιπλέον επιλέγει για εσάς σύντομο καί "εύπεπτο" υλικό για να βλέπετε, όσες φορές θέλετε, όπου και αν είστε, χωρίς να επιβαρύνει τη μνήμη του κινητού σας.

Συγκρίνετε τον εαυτό σας δίπλα-δίπλα και σε απόλυτο συγχρονισμό με role models και ανακαλύψτε μαζί μας τι μπορείτε εφαρμόσετε και πώς.

Με οπτικοακουστική καθοδήγηση, συχνή διάδραση και επικοινωνία σε ένα “virtual” περιβάλλον, θα σας βοηθήσει μεθοδικά να γίνετε ο προπονητής του εαυτού σας!

Ο Virtual Tennis Coach είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία στο άθλημά μας, που θα γεφυρώσει τα κενά της απόστασης και του φυσικού χρόνου, φέρνοντας τον προπονητή πάντα δίπλα σας.

Δείτε περισσότερα στο vtc.gr

 

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots