Μετά από 9 χρονια και πάλι Πρωτοχρονιά μαζί η οικογένεια Τσιτσιπά (pics)

 
Μετά από 9 χρονια και πάλι Πρωτοχρονιά μαζί η οικογένεια Τσιτσιπά (pics)
tennisnews team Σάββατο, 02 Ιανουαρίου 2021 - 21:10

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γιόρτασε την Πρωτοχρονιά μαζί με την οικογένεια του, για πρώτη φορά μετά από 9 χρόνια!

Ο δρόμος για την κορυφή είναι εξαιρετικά δύσκολος και απαιτεί δυσθεώρητες θυσίες. Ένα παράδειγμα αποτελεί και το γεγονός πως για 9 ολόκληρα χρόνια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είχε τη δυνατότητα να είναι κοντά με όλη την οικογένειά του, τους δυο γονείς του και τα τρια μικρότερα αδέρφια του, Πέτρο, Παύλο και Ελισάβετ, για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τις περισσότερες απ' αυτές τις χρονιές, τέτοια εποχή ο Έλληνας τενίστας βρισκόταν ήδη στην Αυστραλία, κάτι που αυτή τη χρονιά θα αργήσει να γίνει λίγες ημέρες εξαιτίας της μικρής αναβολής του Australian Open.

Φέτος, η αλλαγή του χρόνου τους βρήκε όλους στο Ντουμπάι, όπου ο Στέφανος πραγματοποιεί την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν από τα μέσα Δεκέμβρη. Όλη η οικογένεια λοιπόν γιόρτασε την αλλαγή του έτους σε ένα ιταλικό εστιατόριο, κάτι που όλοι χάρηκαν πραγματικά πάρα πολύ.

Σε αντίθεση με ανυπόστατα δημοσιεύματα των τελευταίων 24ωρων που θέλουν τον Τσιτσιπά να πήγε στο Ντουμπάι για να "ξεφαντώσει" γιορτάζοντας την Πρωτοχρονιά και να επιστρέψει, ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται τις τελευταίες δυο εβδομάδες στο Εμιράτο και δουλεύει σκληρά κάθε μέρα μαζί με το προπονητικό του τιμ ενόψει της νέας σεζόν, για την οποία ο Στέφανος έχει υψηλές βλέψεις.

Η προετοιμασία μάλιστα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και θα παραμείνει στο Ντουμπάι για δύο ακόμα εβδομάδες, πριν ταξιδέψει στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, για τις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2021.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots