Ήρθε σε συμφωνία o Zverev

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 - 16:53

Ένα πρόβλημα λιγότερο θα έχει από δω και στο εξής ο Alexander Zverev, ο οποίος τα βρήκε τελικά με την εταιρεία που εκπροσωπεί τον πρώην μάνατζερ του, Patricio Apey, λίγο πριν η υπόθεσή τους καταλήξει σε δίκη στο Λονδίνο.

Μια από τις υποθέσεις που ταλαιπωρούσαν τις τελευταίες δυο σεζόν εξωαγωνιστικά τον Zverev έλαβε τέλος, καθώς τελικά ο Γερμανός τενίστας ήρθε σε συμφωνία με την Ace Group International, την εταιρεία με την οποία ξεκίνησε να συνεργάζεται το 2012, όταν ήταν 15 ετών.

Ο 23χρονος σήμερα Zverev, είχε σταματήσει τη συνεργασία του με τον μάνατζερ της εταιρείας, Patricio Apey, σε άσχημο κλίμα. Η νομική ομάδα του Γερμανού υπέβαλε μήνυση στην εταιρεία για "παράνομο περιορισμό του στην αγορά", μια κατηγορία που αμφισβητήθηκε από την Ace Group.

Σήμερα ο Zverev βρέθηκε στο ανώτατο δικαστήριο του Λονδίνου, ώστε να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία τα οποία θα εξεταζόντουσαν από τον δικαστή Andrew Hochhauser, κατά την προδικαστική ακρόαση όμως η δικηγόρος του Γερμανού τενίστα, Anya Proops, ενημέρωσε την έδρα πως τελικά ήρθε σε συμβιβασμό με την αντίπαλη μεριά και δε θα χρειαστεί η υπόθεση να προχωρήσει σε δίκη.

Δεν είχε και λίγες περιπέτειες εκτός γηπέδων ο Zverev τον τελευταίο καιρό. Εκτός από τη γνωστή και ήδη πολύμηνη διαμάχη του με τον Apey, θυμίζουμε πως έγινε μια πολύ σοβαρή καταγγελία εις βάρος του για κακοποίηση από την πρώην σύντροφό του, Olya Sharypova, ενώ γνωστοποιήθηκε επίσης πως θα γίνει πατέρας, από την επίσης πρώην σύντροφό του, Brenda Patea. Το τελευταίο επιβεβαιώθηκε από τον Sascha, που είπε ότι σκοπεύει να είναι κοντά στο παιδί και να συνεργαστεί με την Patea στην κηδεμονία, όσον αφορά την καταγγελία της Sharypova ωστόσο διέψευσε κατηγορηματικά όλα όσα είπε η Ρωσίδα τενίστρια.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots