Εντυπωσιασμένος με το PS5 και ο Τσιτσιπάς

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: Instagram (@stefanostsitsipas98)
tennisnews team Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 - 11:44

Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίς για τον Στέφανο Τσιτσιπά, που παρέλαβε το PlayStation 5 από την Playstation Greece και εντυπωσιάστηκε από την βγαλμένη από το μέλλον κονσόλα της Sony.  

"Η Playstation Greece ήρθε σε επαφή μαζί μου πριν λίγες εβδομάδες και μου έκανε ένα πρώιμο δώρο Χριστουγέννων, το καινούργιο και καλύτερο από ποτέ PS5 (που μοιάζει λες και ήρθε κατευθείαν από τον Άρη).

Ήμουν σκεπτικός στην αρχή, επειδή έχω καιρό να παίξω video games (εκτός από τότε που ήμουν αήττητος στο τουρνουά της Μαδρίτης και άλλαξε όλη μου η ζωή).

Λίγες μέρες μετά, αφού το άνοιξα και το άφησα στο υπόγειο (νόμιζα ότι μου έστειλαν router για το ίντερνετ), αποφάσισα να το ελέγξω και προς έκπληξή μου, απ' όλες τις πτυχές μοιάζει να είναι επόμενης γενιάς. Δεν έχω δει κάτι τόσο καινοτόμο από τότε που έπαιξα στο NextGen Finals του Μιλάνου.

Έπαιζα και συνέχιζα να παίζω, μέχρι που συνειδητοποίησα πως ήμουν πολύ καλός. Συνολικά, θεωρώ πως το PlayStation 5 έχει πραγματοποίησει σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το Playstation 4, μεγαλύτερη απ' ότι είχε κάνει το Playstation 4 συγκριτικά με το Playstation 3. Αν περιμένετε μια συνηθισμένη κονσόλα, δεν είναι αυτή.

Είναι μια εκπληκτική κονσόλα με μερικά απίθανα χαρακτηριστικά και την ικανότητα να εντυπωσιάζει", έγραψε ο Τσιτσιπάς σε story στο Instagram.

Ο Στέφανος δεν είναι βεβαίως ο πρώτος παγκοσμίου φήμης τενίστας που δοκίμασε τη νέα κονσόλα της Sony, καθώς πριν λίγες εβδομάδες είχαν συμμετάσχει στην διαφημιστική της καμπάνια η Naomi Osaka και ο Νικ Κύργιος.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots