Καλύτερη αθλητική φωτογραφία της χρονιάς ο ‘Στέφανος' του Νικόλα Κομίνη!

 
Στέφανος Τσιτσιπάς. Nitto ATP Finals 2019
Στέφανος Τσιτσιπάς. Nitto ATP Finals 2019 Φωτογραφία: Νικόλας Κομίνης
tennisnews team Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 - 13:17

Μια σημαντική διάκριση απέσπασε ο διακεκριμένος φωτογράφος Νικόλας Κομίνης κερδίζοντας το έπαθλο «Ανδρέας Μπόμης» για την καλύτερη αθλητική φωτογραφία της χρονιάς στα Δημοσιογραφικά Βραβεία ΠΣΑΤ 2020! 

Συγκεκριμένα, η φωτογραφία που απέσπασε το βραβείο είναι από το Nitto ATP Finals 2019 και απεικονίζει τον καλύτερο Έλληνα τενίστα, Στέφανο Τσιτσιπά να σερβίρει ..προς την κατάκτηση τουσημαντικότερου τίτλου της καριέρας του! 

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω…

Αναλυτικά οι νικητές όλων των δημοσιογραφικών βραβείων ΠΣΑΤ.

Ο Νικόλας Κομίνης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Σπούδασε φωτογραφία στη Leica Academy. Άρχισε να ασχολείται με τη φωτογραφία πολύ νωρίς, κοντά στον πατέρα του Κώστα, κάνοντας την πρώτη του δημοσίευση σε ηλικία 7 ετών στην εφημερίδα «Τα Νέα». Από το 1992 ξεκίνησε να εργάζεται συστηματικά για λογαριασμό του Studio Kominis, πραγματοποιώντας τότε κυρίως ρεπορτάζ αθλητικών θεμάτων. Έκτοτε έχει καλύψει αγώνες και διεθνείς διοργανώσεις πολλών αθλημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων και οι Ολυμπιακοί της Αθήνας και του Λονδίνου.

Πέρα από τα θέματα επικαιρότητας, συνεργάζεται με ελληνικά και ξένα έντυπα αναλαμβάνοντας θέματα φωτογραφίας δρόμου και πορτραίτων, ενώ από τα αγαπημένα του αντικείμενα είναι το θέατρο και ο κινηματογράφος. Έχει πραγματοποιήσει μια ατομική έκθεση με τίτλο «στον απόηχο της Νίκης» και έχει συμμετάσχει σε αρκετές ομαδικές. Φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά και ξένα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots