Ξετρελαμένοι με το PS5 Κύργιος και Osaka (vids)

 
Νικ Κύργιος
Νικ Κύργιος
tennisnews team Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 - 20:51

O Νικ Κύργιος και η Naomi Osaka δοκίμασαν το νέο PlayStation 5 και έμειναν κατενθουσιασμένοι!

"Ξεκίνησα να παίζω video games όταν ήμουν 8 ετών. Έχω έναν μεγάλο αδερφό που ήταν επίσης gamer και ποτέ δε με άφηνε να παίζω, με ανάγκαζε να κάθομαι και να τον κοιτάζω να παίζει. Όταν επιτέλους πήρα το χειριστήριο στα χέρια μου, το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα ήταν το Call of Duty", είπε ο Κύργιος, ο οποίος δοκίμασε πρώτα το Call of Duty: Black Ops Cold War, εκθειάζοντας τα γραφικά του παιχνιδιού, αλλά και τη νέα τεχνολογία Haptic Feedback του ασύρματου χειριστηρίου, που κάνει ξεχωριστή την εμπειρία του gamer.

"Ο κόσμος θα περιμένει να συμπεριφερθώ στο χειριστήριο όπως και στις ρακέτες μου, αλλά δεν πρόκειται να σπάσω αυτά τα νέα PS5 χειριστήρια, είναι πολύτιμα!" είπε αστειευόμενος ο Ελληνοαυστραλός. Στη συνέχεια ο Κύργιος έπαιξε και ένα παιχνίδι που δεν το ήξερε, το Devil May Cry.

"Πιστεύω πως όταν φτάσω τα 10 χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας θα προσπαθήσω να κάνω μια στροφή και να μπω στον κόσμο του gaming. Σίγουρα πιστεύω πως είμαι αρκετά καλός, αλλά θέλω να αφοσιωθώ πλήρως σ' αυτό."

Πριν μερικές ημέρες, η Sony συνεργάστηκε και με τη Naomi Osaka, που επίσης ήταν ένα από τα πρόσωπα της καμπάνιας της που δοκίμασαν πρώτα τη νέα κονσόλα.

"Ανάμεσα στις προπονήσεις και στους αγώνες μου, παίζω συνέχεια PlayStation. Με βοηθάει πολύ γιατί έχω στρες συνεχώς όταν είμαι στα τουρνουά, αλλά όταν επιστρέφω στο σπίτι και παίζω PlayStation μπορώ να χαλαρώσω", είπε η 23χρονη Γιαπωνέζα τενίστρια, που βρίσκεται στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots