Το tennisnews.gr άλλαξε! (pics)

 
Το tennisnews.gr άλλαξε! (pics)
tennisnews team Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 - 13:11

Μεγαλώσαμε, γίναμε 13 ετών και... αλλάξαμε! Σας παρουσιάζουμε σήμερα 13/11 τη νέα αναβαθμισμένη δυναμική πλατφόρμα μας, φιλική σε όλες τις συσκευές, που δεσμεύεται να βάλει τέλος στα φαινόμενα πτώσεων του server μετά από κάποια μεγάλη νίκη του Στέφανου ή της Μαρίας (οι σκληροπυρηνικοί αναγνώστες μας θα καταλάβουν)!

Εδώ και αρκετό καιρό βρισκόταν στα πλάνα μας η αναβάθμιση της πλατφόρμας σε ένα εκσυγχρονισμένο responsive theme, τερματίζοντας συν τοις άλλοις και κάποια τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζαμε εξαιτίας της προηγούμενης και πεπαλαιωμένης έκδοσης που χρησιμοποιουσαμε. Και επειδή η php δεν είναι τσίπουρο να γίνεται καλύτερη όσο περνάν τα χρόνια, έπρεπε να αλλάξει! Όμως θέλαμε να ασχοληθούμε προσωπικά με αυτό, όπως κάναμε για όλα τα θέματα από την 1η μέρα της δημιουργίας του tennisnews.gr. Γι' αυτό και ο περιορισμένος χρόνος υπήρξε μεγάλο εμπόδιο, το πρότζεκτ όμως μπήκε μπροστά στην περίοδο της καραντίνας και σήμερα βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας παρουσιάζουμε το τελικό στάδιο του νέου tennisnews.gr!

Η ειδησεογραφία μας είναι μοιρασμένη σε 4 βασικές ενότητες: "ΕΛΛΑΔΑ", όπου θα βρείτε κάθε προσπάθεια Έλληνα αθλητή του τένις εντός και εκτός συνόρων, "ΚΟΣΜΟΣ", όπου θα βρείτε διεθνή - κυρίως αγωνιστικά νέα, "ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΛΛΑΔΑ", όπου θα σας ενημερώνουμε για εθνικά και ενωσιακά πρωταθλήματα με προκηρύξεις, όλα τα αποτελέσματα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις διοργανώσεις, "NET STORIES", όπου θα φιλοξενούνται συνεντεύξεις, διάφορα άλλα νέα από τον κόσμο του τένις και αφιερώματα.

Υπάρχουν και οι ενότητες με τα δικά μας φωτογραφικά αφιερώματα από το πλούσιο αρχείο μας που θα εμπλουτίζεται συνεχώς και στη νέα μας πλατφόρμα, καθώς και τα βίντεο, με highlights και άλλα βίντεο από τον κόσμο του τένις.

Κάτω από το κάθε άρθρο, μπορείτε να δείτε περισσότερα σχετικά άρθρα, ενώ μπορείτε να βρείτε όλα τα σχετικά άρθρα πατώντας σε κάποιο από τα Tags, που βρίσκονται στο τέλος του άρθρου. Η ιστοσελίδα θα φιλοξενεί μονίμως τα πιο "διάσημα" tags της κάθε εποχής στη σχετική σειρά, που βρίσκεται κάτω από το λογότυπο και το μενού μας. Ταυτόχρονα έχουμε ξεκινήσει και μία διαδικασία αρχειοθέτησης των 40.000 και πλέον άρθρων του tennisnews.gr με την επισήμανση κάθε άρθρου με τα σχετικά tags, έτσι ώστε το τεράστιο αρχείο μας που έχει καταγράψει το μεγαλύτερο μέρος του τένις στην Ελλάδα τα τελευταία 13 χρόνια να είναι εύκολα προσβάσιμο σε όλους.

Στην αρχική μας σελίδα υπάρχει ένα βασικό άρθρο, η κύρια είδηση των τελευταίων ωρών, καθώς και τρια ακόμα συνοδευτικά άρθρα που ξεχωρίζουν από την ειδησεογραφία της ημέρας. Σκρολάροντας χαμηλότερα θα βρείτε περισσότερα άρθρα από όλες τις κατηγορίες, ενώ όπως πάντα μπορείτε να βλέπετε και όλα τα τελευταία νέα στη σχετική στήλη δεξιά της σελίδας.

Χαμηλότερα συναντάμε μια πλατφόρμα βίντεο, η οποία ανανεώνεται συνεχώς με τα τελευταία βίντεο (μπορείτε να επιλέξετε από τη λίστα στη δεξιά μεριά της πλατφόρμας), ενώ αν κατεβείτε ακόμα χαμηλότερα, θα δείτε μερικά advertorial άρθρα, καθώς και τα πιο δημοφιλή άρθρα των τελευταίων ημερών.

Την αρχική σελίδα θα κοσμεί και μια φωτογραφία από τα παλιά, επιλεγμένη από το πλούσιο αρχείο μας, για τη νέα μας στήλη "ΤΝ Throwback". Η πρώτη που φιλοξενήθηκε στη στήλη είναι η Μαρία Σάκκαρη, σε μια από τις πρώτες γνωριμίες μας μαζί της, το μακρινό 2009 στην Κέρκυρα.

Τέλος, το Forum μας παραμένει ενεργό και μπορείτε να το βρείτε στο Footer, όπως και την ενότητα "OLD TN', όπου μπορείτε ακόμα να δείτε το tennisnews.gr στην παλιά του μορφή, την μορφή που είχε τα τελευταία 13 χρόνια στόχο να αναδείξει το τένις στην Ελλάδα δίνοντας την ίδια έμφαση στις προσπάθειες των Ελληνόπουλων σε καποιο τουρνουά της ITF με τους τίτλους των μεγάλων του αθλήματος.

Ελπίζουμε η νέα ιστοσελίδα μας να σας προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία στην περιήγησή σας και μια πιο ευχάριστη εμπειρία συνολικά! Σύντομα θα έρθουν ακόμα περισσότερα πράγματα, από το ελληνικό και το διεθνές τένις!  


Η ομάδα του tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots