Θύμα κλοπής ο Κύργιος (vid)

 
Nick Kyrgios
Nick Kyrgios Instagram (@k1ngkyrg1os)
tennisnews team Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 - 12:36

Μια τρομακτική στιγμή έζησε ο Νικ Κύργιος το πρωί της Τρίτης, όταν διαπίστωσε πως κάποιος διέρρηξε το αυτοκίνητό του και του πήρε το πορτοφόλι και άλλα πράγματα.

Ο Κύργιος, αρκετά εκνευρισμένος με το συμβάν, ανακοίνωσε την είδηση μέσα από μια σειρά από stories στο Instagram, αποκαλώντας τον δράστη ως "το απόβρασμα της Καμπέρας".

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας πήγε με το πολυτελές του αυτοκίνητο τη σύντροφό του στη δουλειά και όταν ετοιμαζόταν να επιστρέψει πρόσεξε ότι κάποιος το είχε διαρρήξει. Κάποια ρούχα του και το πορτοφόλι του, έλειπαν από το αυτοκίνητο.

"Ευτυχώς τίποτα δεν είναι χαλασμένο. Είναι ένα αυτοκίνητο 350.000 δολαρίων, οπότε υποθέτω ότι το σεβάστηκες. Αλλά μπαίνεις μέσα στο αυτόκινητό μου, παίρνεις όλα τα ρούχα μου και βασικά κάποια πράγματα, το πορτοφόλι μου", είπε ο Κύργιος, απευθυνόμενος στο δράστη.

"Θα ακυρώσω τις κάρτες μου, αλλά αυτά είναι πράγματα που απέκτησα δουλεύοντας. Δείξε λίγο γ*** σεβασμό. Αν είσαι δυστυχισμένος με τη ζωή σου, δεν είναι δικό μου λάθος, με συγχωρείς", συνέχισε ο Κύργιος.

Ο 25χρονος τενίστας, ο οποίος είναι αρκετά δραστήριος στο φιλανθρωπικό κομμάτι, είπε ακόμα πως αν είχε πρόβλημα το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να τον προσεγγίσει.

"Θα σου έπαιρνα φαγητό αν το χρειαζόσουν, θα σου αγόραζα ρούχα, θα σου προσέφερα ακόμα και να κάνεις μπάνιο, αλλά μην κλέβεις πράγματα τα οποία ο άλλος έβγαλε δουλεύοντας. Θα σου δώσω ό,τι θέλεις απλά μην αγγίζεις τα πράγματά μου βασικά. Είσαι απόβρασμα, είσαι ρεμάλι. Εγώ δεν πειράζω τα πράγματά σου, μην αγγίζεις τα δικά μου", κατέληξε ο Κύργιος.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots