Η απάντηση της Sharypova και τα αποδειχτικά screenshots

 
Olya Sharypova & Alexander Zverev
Olya Sharypova & Alexander Zverev Instagram (@olyasharypova)
tennisnews team Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 - 17:21

Η Olya Sharypova επέστρεψε με νέες δημοσιεύσεις μετά την ανακοίνωση του Alexander Zverev που τη διαψεύδει, επικαλούμενη μάλιστα και μια συνομιλία της από εκείνη την εποχή, που σύμφωνα με την ίδια αποδεικνύει την ενοχή του Γερμανού τενίστα.

Μετά την πολύ σοβαρή καταγγελία της Sharypova για τον ξυλοδαρμό της από τον Zverev, ο Γερμανός τενίστας έκανε μια ανακοίνωση μέσα από τα social media, στην οποία διαψεύδει την πρώην σύντροφό του, λέγοντας πως δεν καταλαβαίνει καν για ποιο λόγο σκαρφίζεται μια τέτοια ιστορία.

Η Sharypova ωστόσο δεν υποχωρεί και σήμερα αποκάλεσε ψεύτη τον Zverev, δίνοντας το μήνυμα πως αυτή ήταν μόνο η αρχή.

"Η ιστορία μου μόλις έχει αρχίσει. Δεν ξέρω αν έγραψες εσύ τη δημοσίευση, ή κάποιος που διαχειρίζεται το Instagram σου, αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχεις το κουράγιο να μου απαντήσεις ευθέως. Επειδή δε λέω ψέματα και το γνωρίζουμε και οι δυο. Δε φοβάμαι να πω την αλήθεια, εσύ; Θέλω να δείξω σε όλους τους άνδρες, πως όταν κάνουν άσχημες πράξεις εναντίον γυναικών, δεν είμαστε 'ακόμα μια', δεν είμαστε κούκλες, ή αξεσουάρ, δεν μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Και αν πίστευες ότι θα παρέμενα σιωπηλή μετά απ' όλα όσα έκανες σ' αυτή τη σχέση, έκανες λάθος. Δεν μου έδινες μια απάντηση προσωπικά, οπότε έκανα και εγώ το ίδιο", έγραψε σήμερα στο Instagram της η Sharypova, εξηγώντας και το λόγο που αποφάσισε να βγάλει στη δημοσιότητα την ιστορία της.

"Υπέφερα για δυο χρόνια. Ένας χρόνος καταστροφικής σχέσης κι ένας χρόνος για να αναρρώσω. Υπάρχει λόγος που δεν θέλησα να πω την ιστορία με μιας και σε μια μέρα. Θα κατέρρεα. Τώρα ήρθε η ώρα να την πω και να κάνω κάποιες ερωτήσεις σε εσάς και σε εκείνον. Αφού, όπως είπε, όλα είναι ψέματα, τότε γιατί έτρεχα ξυπόλητη στους δρόμους της Νέας Υόρκης; (η απόδειξη υπάρχει σε sceenshot στη συνομιλία μας) Αν έλεγα ψέματα, τότε γιατί υπάρχει φωτογραφία με τα πράγματά μου στο πάτωμα; Αν είσαι τόσο γενναίος, απάντα σ' αυτές τις ερωτήσεις", πρόσθεσε η 23χρονη. 

Η Sharypova αναφέρθηκε σε μερικά screenshots από τη συνομιλία της με έναν φίλο της στο WhatsApp, που τη βοήθησε τη μέρα της κακοποίησης. Η συνομιλία είναι από το διήμερο 21-22 Αυγούστου 2019 και δημοσιεύτηκε από την ίδια στη ρωσική ιστοσελίδα Championat, όπου έδωσε την αποκαλυπτική συνέντευξη και κατονόμασε τον Zverev. Θυμίζουμε πως μια μέρα πριν είχε δημοσιεύσει την ιστορία της στο Instagram, αλλά χωρίς να αναφέρει το όνομα του Γερμανού τενίστα.

Στην τενιστική κοινότητα όπως είναι λογικό υπάρχει μια γενική σιγή επί του θέματος, από την οποία πάντως απείχε η Daria Gavrilova, που τάχθηκε ανοιχτά στην πλευρά της Sharypova.

"Πρέπει να ήταν πολύ τρομακτικό! Ελπίζω να μπορέσει να το χειριστεί, ειδικά με τον πόλεμο που αναμένεται να δεχτεί", έγραψε 26χρονη τενίστρια, η οποία έχει φτάσει μέχρι το Νο.20 της παγκόσμιας κατάταξης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots